Har ni spanat in Rustas nya yogakollektion? Bestående av yogamattor, yogablock, massagebollar och foamrollers i supertrendig kork!

För er som inte är så insatta i yogavärlden kommer här lite info om de olika redskapen. Med ett yogablock kan du träna effektivt och få stöd för kroppen samtidigt som du aktiverar musklerna. Det kompakta korkmaterialet ger stabilitet, vilket gör din träning och positionerna säkrare. Yogablocket har flera användningsområden och kan bland annat användas som en förlängning att placera händerna på istället för golvet i stående positioner.  

Foamroller och massagebollar kan användas för att få igång cirkulationen. Med en foamroller stretchar du muskler och senor och hjälper samtidigt till att släppa på muskelspänningar. Vid träning kan du placera redskapet under den kroppsdel där det ömmar, därefter rullar du fram och tillbaka i små rörelser.

Även massagebollarna hjälper till att lindra spända och ömmande muskler och kan exempelvis användas för händer, nacke, rygg och fötter. Massagebollarna kommer i två-pack och innehåller bollar i två olika storlekar (5 och 8 cm i diameter). 

Vad tycker ni om Rustas nya kollektion, visst är den lite snygg?!

Källa Rusta.se
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress