Oj oj! Nu är det nedräkning på allvar! Har ordnat en liten nyårslek till barnen likt förra årets. De fick ju då panga en ballong i timmen fram till nyår. I år har jag slagit in små överraskningar i toalettrullar och hängt upp. Sedan har jag ställt timern på min telefon på klockslagen då barnen får öppna rullarna. En rulle i timmen som förhoppningsvis innehåller något som får tiden att rulla iväg lite fortare för de små...
 
 
Bordet står dukat och middagen håller på att förberedas. Idag är också enda dagen jag tillåtit mig själv att synda så då blir det efterrätt på maten, lite snacks och ostbricka på det :)
 
 
 
 
 
 
Dukningen går i år i guld, silver, vitt och svart med en stjärnhimmel över bordet. Känner att är det någon högtid man kan fläska på med glitter och t ex blanda både guld och silver så är det just till nyår. Så så blev det!
 
  
En dag kvar på hela det här året, kan ni tänka er!? Känns ju lite konstigt när man tänker efter. Ett helt år med allt vad de erbjudit som aldrig kommer igen. Visst får man va lite nostalgisk såhär sista dagen men imorgon ska vi skåla in det nya året och välkomna alla möjligheter som det för med sig. Ett helt oskrivet blad eller en helt oskriven bok till och med. Nu blir det upp till var och en av er vad era böcker ska handla om! 
 
 
Vår nyårsafton kommer bli lugn med en trerätters middag hemma hos oss med några vänner. Sedan kör vi familjefilm, tomtebloss och nattning av barn. Därefter en ostbricka med bubbel och inskålande av det nya året. Tror nog att det kommer lite fler ingredienser däremellan men i det stora hela är det så jag planerar att fira. Lugnt med familj och de närmaste. Skulle gärna haft fest också men det är ju så mysigt att va hemma med barnen och få gå och pussa på deras söta små pannor vid tolvslaget om de inte masat sig upp själva för att få skymta några raketer. Kärlek det är det enda jag kan säga. Att få va med de man älskar mest och vill dela allt med, inget slår det!
 
 
 
Temat på nyårsmiddagen blir stjärnor och jag har precis hängt upp några från taket över bordet. Mer bilder på dukningen och pyntet kommer imorgon när allt är klart. 
 
 

29 december 2015

Mellandagar

Vardag

Känner mig lätt förvirrad nu i mellandagarna. Man kommer knappt ihåg vilken veckodag det är. Trotts att jag jobbar ska jag tillägga. Känner mig helt borta när jag ska parkera bilen, är det helg imorgon eller vad gäller? Hua, jobbit för ett kontrollfreak som mig att känna så. 
 
Idag hade jag med mig Lea till jobbet. Mest för eget sällskap då jag är helt ensam där nu för tillfället. Lea tycker själv att de är superroligt att få följa med och satt och pysslade i ett av våra konferensrum största delen av dagen. Sedan vart det lunch i Skärholmen centrum och efter det hjälpte hon mig att förbereda inför helgens visning och öppna post. Blev väldigt effektiv och nästan som de hade haft en anställd till ;)
 
Vi har ett så mysigt bageri precis vid kontoret, Söderbergs bageri heter de och vid trefikat vart de en bulle på fiket till Lea. 
 
 
Min stora älskling <3 
 
Imorgon hade jag egentligen tänkt att va ledig men de är lika bra att ta sig till jobbet och slutföra det sista innan årsskiftet.