Svart kök, är det de nya grå? Känns som att vi vågar mer och mer när det kommer till att måla mörkt hemma. Väggarna blir allt mörkare och kontrasterna starkare. Jag tycker detta är riktigt snyggt, väldigt classy. Men skulle jag måla mörkt tror jag tyvärr att jag skulle tröttna rätt fort.
 
Ett kök kanske man inte gör om vart femte år så har man planerat att bo kvar ett tag så skulle jag satsa på ett säkrare kort som t ex vitt. Men rätt häftigt är det allt att titta på iallafall.
 
 
Vi håller på att fundera lite på om vi ska renovera köket här hemma. Eller renovera ska vi men hur vet vi inte riktigt än. Men det lutar åt ljust och inte mörkt, trotts att trenden ser ut som den gör. Nej, vi är båda två beroende av ljus och mår verkligen bäst när solen skiner in på oss genom fönstret och inte slukas upp av mörka väggfärger.
 
Hade vår lägenhet legat i söderläge så kanske det skulle fungerat bättre men nu gör den inte de och vi behöver allt ljus vi kan få. Vi får se om detta kanske blir årets projekt här hemma. Brukar ha ett större inredningsprojekt per år ungefär. Då känner jag mig nöjd och stimulerad i min inredningsbubbla ;)
 
Ja, to be continued....

16 april 2018

Sommarlängtan

Livet

 
Letade igenom gamla bilder och snavade över dessa från förra sommarens semester i Småland. Gud va sugen man blir på sena varma kvällar, brunbrända ben, rosé och härlig kvalitetstid med barnen! Denna semester va ju så himla mysig. Här är vi på Astird Lindgrens näs, alltså där hon är född. Vackra trädgårdar blandades med kultur, historia och roligheter för barnen.
 
Jag känner mig rätt redo för detta årets sommarmånader redan nu. Just bring them on, please...
 
 
 Denna helg har ju verkligen bjudit på underbart väder! En super härlig försmak på sommaren <3
 

15 april 2018

Födelsedagshelg

Livet

 
Har haft en sådan himla bra helg! Fyllde 33 år i fredags och vart firad med pompa och ståt. Jag älskar ju att fylla år också så då blir det ju roligare för folk att fira. Jag menar, man vet ju aldrig om personen i fråga tycker att födelsedagar är jobbiga och då gör man inte en så stor grej av det. Men om någon är sjukt taggad och älskar att fira detta så är det lättare att haka på det. Håller ni med?
 
 
Fick dessa vackra blommor av finaste Lisette som arbetade sin sista dag i fredags. Letar ert företag en driven, engagerad och social eventmaneger eller projektledare, hör av er till mig så ska ni få hennes kontaktuppgifter!
 
Firade min födelsedag med mina kollegor sedan kom mina kusiner, vänner och min älskade festman och anslöt.
Dagen efter firade jag och Oskar lite själva och åt god mat på Mellow bar på Birkagatan vid oss. 
 
 
Sammanfatar min födelsedagshelg med lycka, kärlek och trötthet, haha! Man känner att man inte fyllde 23 utan 33 om jag säger så. Orkade inget annat än att plocka hemma idag. Men det var det värt!