16 april 2018

Sommarlängtan

Livet

 
Letade igenom gamla bilder och snavade över dessa från förra sommarens semester i Småland. Gud va sugen man blir på sena varma kvällar, brunbrända ben, rosé och härlig kvalitetstid med barnen! Denna semester va ju så himla mysig. Här är vi på Astird Lindgrens näs, alltså där hon är född. Vackra trädgårdar blandades med kultur, historia och roligheter för barnen.
 
Jag känner mig rätt redo för detta årets sommarmånader redan nu. Just bring them on, please...
 
 
 Denna helg har ju verkligen bjudit på underbart väder! En super härlig försmak på sommaren <3
 

15 april 2018

Födelsedagshelg

Livet

 
Har haft en sådan himla bra helg! Fyllde 33 år i fredags och vart firad med pompa och ståt. Jag älskar ju att fylla år också så då blir det ju roligare för folk att fira. Jag menar, man vet ju aldrig om personen i fråga tycker att födelsedagar är jobbiga och då gör man inte en så stor grej av det. Men om någon är sjukt taggad och älskar att fira detta så är det lättare att haka på det. Håller ni med?
 
 
Fick dessa vackra blommor av finaste Lisette som arbetade sin sista dag i fredags. Letar ert företag en driven, engagerad och social eventmaneger eller projektledare, hör av er till mig så ska ni få hennes kontaktuppgifter!
 
Firade min födelsedag med mina kollegor sedan kom mina kusiner, vänner och min älskade festman och anslöt.
Dagen efter firade jag och Oskar lite själva och åt god mat på Mellow bar på Birkagatan vid oss. 
 
 
Sammanfatar min födelsedagshelg med lycka, kärlek och trötthet, haha! Man känner att man inte fyllde 23 utan 33 om jag säger så. Orkade inget annat än att plocka hemma idag. Men det var det värt!
 

13 april 2018

Kontraster

Inredningstips

 
Att blanda vitt med starka färger, nytt med gammalt eller olika stilar med varandra är det man kallar att inreda med kontraster. Med kontraster blir uttrycket lite mer spännande och ögat fastnar enklare på detaljer än när inredningen går i en liknande färgskala. Det får dock inte vara för mycket olika kontraster då hemmet lätt kan upplevas rörigt utan focusera på tex två färger eller material som möter varandra.
 
Titta bara på hur de jobbat med kontrasterna i dessa bilder. Här har man använt siig av vintage i en vit och ljus lägenhet. Bordet liksom "poppar" och gör att man blir lite mer intresserad. Jag tycker man kan säga att man givit inredningen lite av en personlighet.
 
 
 Håller ni med mig?