Metall dotts!

Kategori: Inredning - allmänt

Snubblade över Muutos höst och vinternyheter när jag surfade runt efter julklappstips. Känner att jag vart lite of på inredningsnyheterna på sista tiden då jag varken haft tid för att följa bloggar eller läsa nyhetsbrev. Dessa lanserades alltså till hösten men jag såg dem nu och vart jätteförtjust! Dotsen av designern Lars Tornöe har ju funnits med ett tag i massor av färger i trä men nu alltså även släppt i metall! Jag har vita i trä i hallen men tänk va snyggt med några dots i mässing i sovrummet! Finns att köpa på många sidor bl a här!
 
 
Muuto har ju lanserat lite fler saker än bara dotsen i metall. Bl a denna supersnygga soffa Outline av designerduon Anderssen & Voll. Denna variant i skinn har ju blivit en riktig snackis och helt klart den nya modeflugan på sofffärg. Tänk att skinnsoffor är så modernt igen, det trodde man ju inte skulle hända...
 
Pressbilder från Muuto
 

Santa´s Cap

Kategori: Julpynt

Någon som har Kay Bojesens designklassiker apan där hemma? Då kan ni skämma bort den med denna lilla tomteluva! Jag bara dog när jag såg den, hur söt?! 
 
 
Haha, kalla mig inredningsnörd men gillade den! Såg att man kan köpa den här
 
 

Bästa vantarna!

Kategori:

Bara måste visa dessa snygga vantar som jag precis köpt!  Hatar verkligen att frysa och blev så less förra vintern när jag stod och väntade på tunnelbanan och ville knappa lite på telefonen men frös så fingrarna nästan ramla av...
Vet ju att de finns iPhonevantar men har inte sätt några speciellt snygga tills jag såg dessa godbitar på let's deal. Va som ni förstår bara tvungen att klicka hem dem och är verkligen så nöjd! 
 
 
Älskar päls men hatar djurplågeri så ett givet val med dessa i fuskpäls. Väldigt varma va de också, I LIKE!
 
 

Första advent

Kategori: Julen

Nu har nedräkningen satt igång på riktigt! Första advent har passerat och julkalendrarna till barnen är inhandlade. De små liven väntar med spänning på att kalendern på tv ska börja på onsdag och vi har julpyntat lite här hemma. 
Var nere i källaren och skulle rota fram allt julpynt för att dela upp det lite mellan exet och mig och insåg att jag hade en väldans massa julpynt! Herregud vad man samlat på sig! Ska försöka ta mig en sväng till myrorna med sånt som jag aldrig kommer använda igen. Onödigt att de ligger och tar en massa plats i källaren... 
 
Hittade iallafall min fina adventsljusstake i glas och guld som jag köpte förra året. Gillar den massor och har lagt dit små siffror i guld som egentligen är till blockljus men de får ligga i ljusstaken istället :) 
 
 
Myspys!! Bara älskar att tända ljus, finns ju inget mysigare än att få krypa upp i soffan med något varmt att dricka, en gosig filt och få tända lite ljus. 
 

Nystart

Kategori: Vardag

Tänkte med detta inlägg ta upp mitt lilla bloggande igen. Har som många vet haft min blogg under lösenordsskydd ett tag. Jag lägger ju ut mycket av mitt liv i bloggen, bilder på mina barn och vår vardag. Jag har funderat mycket på hur jag vill ha det men har beslutat mig för att öppna upp den helt igen men försöka att inte sprida så tydliga bilder på barnen. Lägger mycket av ansvaret på er mina fina läsare. Visa att ni kan bete er och respektera mitt och min familjs privatliv. 
 
Det har hänt en hel del i mitt liv och jag har inte varken känt för att blogga eller prioriterat det tidsmässigt. Anledningen till att jag bloggar är ju för att inspirera, sprida glädje, idéer och dela med mig av allt som gör mig glad i min vardag. Det är ju mest för min egen skull då jag inte alls är en stor bloggare. Att kunna rekommendera saker och hålla kontakten med vänner och familj samt själv kunna söka och se tillbaka är för mig väldigt roligt. Sedan om andra känner att jag kan inspirera även er är ni ju självklart hjärtligt välkomna att också följa mig. 
 
Jag har aldrig skrivit om mitt kärleksliv i bloggen utan enbart om min mammaroll då jag haft det som en inriktning. Nu är det så att mitt kärleksliv vändes upp och ner i våras då jag och min man beslöt oss för att skilja oss. Livet tog sedan mig på oberäkneliga vändningar. En stormig och jobbig sommar, känslomässigt. Detta har påverkat mig massor i alla delar av mitt liv oavsätt om jag velat de eller inte. Väldigt förvirrande men jag har lärt mig att trotts att man känner väldigt starkt för något så kan omständigheter och känslor förändras. Man är trots allt människa. Mer kommer jag inte att gå in på detta (med respekt till min ex-man). Jag hoppas alla kan respektera de. 
 
Nu är det nya tag som gäller och jag har återigen tagit tag i mitt liv. Bästa tiden på året är dessutom här! Jag bara älskar julen! Ska ha mysig adventsfrukost här hemma sedan åka till mamma och pappa på adventsmiddag.
 
Hoppas er advent också blir toppen!