Snubblade över Muutos höst och vinternyheter när jag surfade runt efter julklappstips. Känner att jag vart lite of på inredningsnyheterna på sista tiden då jag varken haft tid för att följa bloggar eller läsa nyhetsbrev. Dessa lanserades alltså till hösten men jag såg dem nu och vart jätteförtjust! Dotsen av designern Lars Tornöe har ju funnits med ett tag i massor av färger i trä men nu alltså även släppt i metall! Jag har vita i trä i hallen men tänk va snyggt med några dots i mässing i sovrummet! Finns att köpa på många sidor bl a här!
 
 
Muuto har ju lanserat lite fler saker än bara dotsen i metall. Bl a denna supersnygga soffa Outline av designerduon Anderssen & Voll. Denna variant i skinn har ju blivit en riktig snackis och helt klart den nya modeflugan på sofffärg. Tänk att skinnsoffor är så modernt igen, det trodde man ju inte skulle hända...
 
Pressbilder från Muuto
 

29 november 2016

Santa´s Cap

Julen Julpynt

Någon som har Kay Bojesens designklassiker apan där hemma? Då kan ni skämma bort den med denna lilla tomteluva! Jag bara dog när jag såg den, hur söt?! 
 
 
Haha, kalla mig inredningsnörd men gillade den! Såg att man kan köpa den här
 
 

29 november 2016

Bästa vantarna!

Bara måste visa dessa snygga vantar som jag precis köpt!  Hatar verkligen att frysa och blev så less förra vintern när jag stod och väntade på tunnelbanan och ville knappa lite på telefonen men frös så fingrarna nästan ramla av...
Vet ju att de finns iPhonevantar men har inte sätt några speciellt snygga tills jag såg dessa godbitar på let's deal. Va som ni förstår bara tvungen att klicka hem dem och är verkligen så nöjd! 
 
 
Älskar päls men hatar djurplågeri så ett givet val med dessa i fuskpäls. Väldigt varma va de också, I LIKE!