Så då är min farmors lägenhet ute på nätet. Hade turen att hinna med stylingen innan vi insjuknade här hemma! Puh! Hade ju vart väldigt tråkigt om jag inte orkat med då jag sätt fram emot att få styla den. Här kommer en liten försmak på förvandlingen så ser ni hur det såg ut innan och hur det blev efter. Kommer lägga upp alla efterbilder sedan.
 
 
 
 
 
Ber om ursäkt för mina mörka förebilder men de är tagna med mobilen så fick inte alls samma ljus som med den riktiga kameran som efterbilderna är tagna med. 
 
 
Viker in här på bloggen och tipsar om lite härliga och snygga tunikor. Gillar färgerna och mönstren på dessa. Lite diskreta men ändå inte ;)
 
 
Just dessa hittade jag på Ellos när jag surfade runt efter nya lampor. Tänk va man klickar och har sig, helt plötsligt är man inne på damtunikor och snurrar runt, hehe. 
 
Sedan till inredning igen. Vill tipsa om denna superfina matta för bara 1299 kr! Är väldigt sugen på att klicka hem den till vardagsrummet men är lite osäker på om en ljus ryamatta vore döden med två små troll här hemma... 
 
Bilder från Ellos.se
 
Nu tillbaka till feberfrossan... Härligt det här med förkylningar. Speciellt när hela familjen är dåliga samtidigt... NOT!
 
Usch och fy, nu får det va slut på eländet här hemma tycker jag! Först med Andreas handikapp och sedan vart Lea dålig och har legat i hög feber i tre dagar. Nu har Andreas och jag också fått feber och inte nog med det så drog jag på mig en migrän idag! Asså, snacka om jackpot i sjukdomar... Nu får det vara nog! Nu bestämmer jag mig för att vi ska bli friska och kunna leva lite vardagsliv igen. Tänk när man längtar till vardagen, då är det nog! 
 
Har inte orkat mycket idag utan efter jag lämnade Belle på förskolan imorse sovit bort dagen och huvudvärken med resten av familjen. Belle har änsålänge klarat sig undan basiluskerna (ta i trä). Tur är väl att alla varit dåliga så man inte känt sig i vägen när man bara sovit och sovit. 
 
Drömmer mig bort genom att titta på Alexander Whites bilder på inredningsstylisten Lotta Agatons lägenhet som är till försäljning. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa bilder florerar för fullt på olika bloggar och inte mer än rätt kan jag tycka. Superfint!