18 maj 2018

Drömmig kruka

Vardag

 
Hittade denna drömmiga kruka på Royaldesign i Kungens kurva i veckan. Det va kärlek vid första ögonkastet, kunde inte släppa min blick från den utan nästan sprang fram till den gör att haffa den före alla andra. Haha, som ni förstår fick den följa med hem. Älskar strukturen och den mörka blå nyansen. 
 
 
Hur ser er fredag ut? Själv jobbar jag på kontoret idag med ett stylingmöte inbokat på lunchen och sedan visningspiff inbokat innan hämtning av barnen. Det gäller att utnyttja alla timmar på dygnet ;)
 
Ikväll blir det dock avkoppling med tacomys och någon familjefilm. Någon som har ett tips på en rolig film som passar både barn och vuxna? Hoppas ni får en fin fredag!
 
 
Blir galen av sånna här stylingar! Gud så fint!! Just denna är stylad av Now Interior Design för Historiska Hem. Jag tycker att de skapat en känsla i lägenheten som jag verkligen gillar. Man vill liksom hänga här, avnjuta ett glas rött i soffan en fredagkväll till bra musik. Känner ni också så? 

Ne men gillar allt i från detaljerna till de större möblerna och lamporna i denna lägenhet. Inflyttningsklar helt enkelt ;)
 
Bilder Historiska Hem, Foto Boukari Styling: Now Interior Design
 
Jag har iallafall valt ut några små guldkorn i stylingen som jag fallit lite extra för. Utöver dessa är ju sänggaveln i mässing en riktig skönhet, vilken detalj att kunna flasha med!
 
 
Vilken är er favorit?
 
 
Jag hittade denna lilla vas på Jysk i veckan då jag var där och shoppade lite till företaget. Använde den i en styling och efter fotot tog jag med den hem för att blommorna inte skulle stå och dö i den obebodda lägenheten helt i onödan. Så nu får vi njuta av blommorna då de pryder vårt soffbord i denna lilla vas.
 
Får känslan att den är inspirerad av Klongs vas äng då principen är den samma med att man sticker ner blommorna genom locket. Denna är ju dock betydligt billigare så då kan man unna sig en i både silver och guld ;)
 
 
 
Ska ni titta på Mellon ikväll? Här blir det en lugn hemmakväll med snacks, lite rosé och en pollensjuk karl. Stackars Oskar, han har vart så dålig denna vecka så han knappt kan andas. Så himla tacksam att inte jag också är pollenallergisk så jag iallafall kan ta hand om honom och allt annat när han ligger helt däckad. Hur är det för er? Någon som haft de lika jobbigt denna vecka?
 
Hoppas ni får en fin kväll iallafall!