31 augusti 2014

Barnkalaset

Roligheter

Då var barnkalaset genomfört också! Största barnkalaset vi haft tror jag. Trotts att det bara är några av mina kompisar med deras barn så har de ynglat av sig rätt bra och då blir det många barn ändå, Haha! Men det gick jättebra! 
 
Belle va så glad och nöjd av att vara i centrum och jag riktigt såg på henne hur hon mös när vi sjöng ja må hon leva för henne vid bordet. 
 
Glasstemat stod kvar men nytt sedan sist var glassborgen som vart väldigt populär bland kidsen. Slevande upp glassen från borgen i strutar eller på tallriken till barnens förtjusning och jag kan ju säga att det andra fikabrödet vart lite onödigt för glassen va den som var populär! 
 
 
 
 
Belle blåser ut sina två ljus <3
 
Fyllde borgen med ännu mer glass, godis och jordgubbar. Vi föräldrar fick fika efter barnen då alla stolarna var upptagna av de små. Det gjorde inte så mycket för inte förrän barnen var färdiga kunde vi slappna av. De små ska liksom servas från alla håll när de fikar... Det är mer saft, mer glass, oj papper, kladd på kläder, händer och golv, skicka kakorna osv... Ja, ni som har barn vet :D 
 
Skruttan fick massor av fina presenter bl a ett Nalle Puh paraply som hon sprungit runt med inne nu i två dagar. Populärt helt enkelt! Det är ju Nalle Puh som är den stora stjärnan i Belles liv just nu, där av Nalle Puh tallrikar, figur på borgen och mönster på godispåsarna som glatt fiskades i fiskdammen på kalaset. Härligt p
med dessa små perioder tycker jag och Nalle Puh är ju så gullig också :)
 
Då gör vi ett försök till med att ha barnkalaset för Belle. Va ju först tanken att vi skulle ha det förra helgen men vi fick så många återbud pga olika anledningar men mest sjukdom så sköt upp kalaset till denna helg istället. Typiskt nog insjuknade ju jag mitt i veckan i förkylning men känner mig nästan helt frisk idag. Nu har det ju gått så många dagar också så jag smittar heller inte längre trotts att snorandet sitter i.
 
Ska snart börja förbereda för barnkalaset med godispåsar och dukning men kunde inte låta bli att utnyttja HMs senaste rabatt erbjudande med 25% på en vara så klickade hem denna fina tunika/klänning imorse. 
 
 
Kan tänka mig att den blir superfin både till vardags och fest i höst sedan råkade denna vas slinka med i beställningen... Men den är ju så fint och billigt så...
 
 
Trevlig helg på er!
 

29 augusti 2014

Fredag!

Inredning - allmänt

Skönt med fredag, mår också bättre idag men har varit hemma för att skaka av mig denna förkylning helt och inte riskera att få tillbaka halsontet. Nu vill jag bara bli av med hesheten och allt snorande. Vart kommer allt snor ifrån?! Sluta producera dig!! Hehe...
 
Har fixat och donat lite här hemma idag och fått ordning på lite hörn som jag varit osäker på vad jag ska göra med. Så här vart det med lilla äpplet som jag köpte på Åhlens förra veckan.
 
 
Sedan har jag sorterat kläder... Jätte kul... NOT! Hatar att slänga och behöva sorteta ut sånt som jag inte använder. Snålgenen i mig som betalt massor av pengar för plaggen vill bara hamstra allt i en garderob men det går ju inte! Får ju inte plats själv snart. Så en utsortering per halvår tror jag blir bra och ska försöka sälja en del och de som inte blir sålt ska skänkas till myrorna eller liknande. Men Gud vilken tid detta tar! Orkar inte vika och fota mer nu! 
 
Måste bara dela med mig av detta inredningstipset. Dessa småflaskor från hm home, titta va fint det är att pynta med många små istället för en stor vas! 
 
Bilder lillaanna.se och hm press