31 januari 2016

Oooaw

Roligheter

Provade eventet Out of Office aw i fredags på Münchenbryggeriet. Gud så mycket folk det va! Vi åkte dit direkt efter jobbet och va väl där vid 17:20. De hade då släppt in folk sedan 17:00 och när vi kom in vid 17:30 kändes det nästan fullt! Kön fortsatte bara att fyllas på och redan vid 18:30 så meddelade de köande att detta fullt i lokalen och att de därför inte kunde släppa in fler. Stackarna som åkt dit och sedan inte kom in :( 
 
 
 
 
Vi va väl där till ca 20:30. Det va bra, taggat och glatt folk, bra musik och dansgolv och roligt med lite spex och dans från "scenen". 
 
Vi drog sedan vidare för lite mat och en drink på Café Opera och därefter besökte vi vodkabaren, soap, Fou och till sist vart det ett besök på Rose. Snacka om att vi flängde runt men vi va faktisk på alla ställen en bra stund och efter som alla ställen ligger med gångavstånd så va de inte så jobbigt. Bara roligt att träffa nya kompisar på varje ställe! Vart rätt sent men en mycket bra kväll!
 
 

28 januari 2016

Lite grönt

Vardag

Tog en sväng till Plantagen här om kvällen och inhandlade lite nya växter till hemmet. Kände att det ekade tomt här på hyllorna och borden då alla granar och julstjärnor fått flytta ut.
 
Känns ju alltid lite fräschare med lite nya växter också. Ut med det gamla och in med det nya! Vårkänslorna smyger sig på trotts snö och slask ute. 
 
 
Är den inte vacker denna rosa hängande rosenskärm? Jag gillar den väldigt mycket och man har ju skymtat del lite här och var i bloggvärlden. Men vart ingen då jag inte har någon given plats för den skönheten här hemma...
 
 
 
Jakten fortsatte bland bladen och till sist kom jag hem med en vit Pärlhyacint, en Elefantöra och en lite högre Guldpalm.
 
 
 
Blev väldigt nöjd!
 

27 januari 2016

Vabtider

Vardag

Igår vart det vab med Belle då hon dragit på sig en förkylning. Stackars lillan, hostar och snörvlar för fullt. Dessutom går hon runt och säger "ont halsen" och de bådar ju inte gått... Hon fick iallafall följa med och lämna Lea på skolan, till hennes stora förtjusning. Tänk va roligt det kan vara att få komma på besök till stora systers klass. Det vart lite lek i korridoren innan vi begav oss hem igen. 
 
 
Eftersom jag va tvungen att jobba lite fick Belle låna min telefon och spela lite spel på. Hittade efter de även lite bilder som hon roat sig med att fota. T ex denna på hennes fötter... Alltså hur söta är inte bebisfötter! En keeper!
 
 
Känns ju som att varenda en vabar just nu, Vabruari är ju runt hörnet... Men lite mysigt är det allt att ligga i soffan med en klängandes liten över en som inte är så pigg. Vab kan ju va rätt mysigt också ;)