31 maj 2013

Städat

Mammaliv

Visst är det skönt med ett städat hem?! Finns inget som lugnar mig mer än när jag vet att hemmet är i tipptopp och alla saker står på sina platser. Då mår jag bra och kan slappna av och njuta! Kan det vara mitt lilla kontrollbehov som spökar kanske? Nu har vi sådär fint hemma så man skulle kunna slicka på badrumsgolvet (om man nu skulle vilja det :P) så nu kan helgen få börja!
 
 
Vår stackars lilla diskborste har tappat sina blad på grund av vilda barn :D
 
Idag känner jag bara för att sova ZZZzzzz är så trött efter min och Jennies heldag på stan igår och barnen gjorde inte saken bättre då de va super trötta och därför griniga hela kvällen men vägrade sova. Belle matvägrade också så hon fick bara ersättning hela dagen. Hur gör man när de inte vill äta i hennes ålder? Hon är ju bara 9 månader och förstår inte. Hon blir ju bara ledsen om hon inte äter eller sover, för om hon vista konsekvenserna tror jag inte att hon skulle vägrat sova elle äta...
 
Har shoppat lite nya klänningar till tjejerna på Zara, höll på att gå bananas då jag ville handla allt! Men tillslut vart de dessa små guldkorn. På lördag ska vi på dop så då passar de bra med dessa fina :)
 
 
Hittade dessa söta galgar på HM Home också, perfekta att ha framme och hänga dagens kläder eller favorit plagget på. Stegen har numer blivit tjejernas då Andreas inte använde den. Men det gör inget, nu kan jag ju häga deras söta små klänningar där istället! :)
 
Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag köpt lite lösa designletters och nu är mitt projekt färdigt! Det vart en fin "skylt" på tjejernas dörr. Nu när det är bådas rum kan de ju inte bara va en skylt med Leas namn så nu bytte jag ut den mot detta konstverk ;) Köpte lite väggdekor på IKEA som jag klippte till lite och dekorerade med lite gnister, sedan på med tjejerns bokstäver. Vart riktigt nöjd själv och Lea vart så förtjust. Provade med lite blommor i färg också, får se om de får sitta kvar eller inte...
 
 
Inte nog med det utan pysslandet fortsatte då jag satte igång och sy ett eget kuddfodral till soffan. Har fyndat en stuvbit tyg för 29 kr som vart denna fina kudde!
 

Me like :) Jag tycker det är kul att ha saker jag gjort själv (om de vart bra vill säga) och de tycker jag i detta fallet! Både dörrkonsten och kudden är iallafall one of a kind!