25 maj 2015

Ett äventyr

Vardag

Då är vi påväg, mot solen, värmen och ledigheten. Känns så härligt i hela kroppen. De är också väldigt skönt att tjejerna är lite större så man inte behöver hålla i handen hela tiden. Uppsikt måste man självklart ha men det är skillnad att ligga i en solstol och titta på när de leker i barnpoolen än att gå runt och bada med dem eller bära runt på dem i barnpoolen hela tiden. 
 
 
 
Är det semester så är det, då får man munk till frukosten :) 
 
 
 
Divan vivan i mammas hatt :)
 
Lea är lugn och sitter och läser Bamse som de fick när vi klev på planet och Belle som sitter brevid mig roar sig med att dra upp och ner fönsterluckorna och slå på fönsterna medan hon skriker ahahahah....
  
  
 
 
 

24 maj 2015

Taggad

Vardag

Lea taggad till tårna i sin Bamseklubbsutstyrsel som kom på posten här om dagen. 
 
 
 
 
Nu är det riktig nedräkning till avfärd. Längtar så! 
 
 
Fyndade dessa guldkrukor på Jotex för bara 89 kr/st för mellan storleken som jag tyckte passade perfekt här hemma. Påminner väldigt mycket om Skultunas mässingkruka men det priset på ca 600 kr är alldeles för mycket för mig! Perfekt att det finns varianter som passar min plånbok bättre när man gillar stilen! 
 
 
 
Man ser de lite dåligt med belysningen här hemma så lånade ett kort från Jotex hemsida på krukorna också. Gillar även den raka modellen ner till vänster, snygg!
 
 
Gillar man koppar bättre så finns krukan även i det utförandet.