Nu ska jag tipsa er om något som jag hittade på Formex och föll pladask för. Kunskapstavlan, ett företag som gör tavlor i stilren och tidlös design som förmedlar kunskap. För alla rum, för honom och henne, för stor och liten. Alla tavlor signeras med Kunskapstavlans handpräglade sigill vilket gör varje tavla unik. Tavlorna produceras på ett högkvalitativt 200 g/m2 matt papper som både är åldersbeständigt samt miljömärkt.
 
 
Här är några av deras tavlor men de har även en som heter The Life Collection där företaget kunskapstavlan och Life in Mind har tagit fram denna viktiga tavla – HLR Barn & Luftvägsstopp Barn. Syftet är att skapa en påminnare och repetition för föräldrar och andra vuxna så att livräddningens alla steg är självklara om olyckan skulle vara framme. Innehållet är framtaget enligt Svenska rådet för hjärt- lungräddningens riktlinjer. Förutom den livsviktiga kunskapen som tavlorna förmedlar är de även ett perfekt designelement i hemmet. 
 
Därför ville jag tipsa om detta företag, så himla fina prints med väldigt viktiga budskap och härlig kundskap. Ska absolut klicka hem ett par till barnens rum!
 
 
Kan vi bara ta några minuter och beundra denna nyhet från Jotex? En vitlackad gungstol med rottingsitts. Är det bara mitt hjärta som slår ett extra slag med blicken på  denna skapelse? Är den inte för fin!? Kan absolut skriva under på att gungstolen kommer föra comeback om de kommer fler i detta snygga utförande!
 
Bilder Jotex
 

15 februari 2018

Dekorationslöv

Dekoration


 
Att fylla ut hyllorna och dekorera bord och sidebord med snygga detaljer är ju ett bra sätt att få en personlig och lite roligare tutch i sin inredning. Blad eller löv i olika storlekar och utföraden verkar ju va en het trend. Hittar i olika format och matrial på otaligt många sidor och märken. Kände att jag ville tipsa om mina favoriter om ni letar efter lite dekoration till hemmet. 
 
 
De va alltså några från den uppsjö som finns på nätet just nu men har även hittat i guld och i svart. Äger själv ett grönt från Jotex som jag tror har utgått (se bilderna) och är faktiskt jätte nöjd med de. Känns liksom lite roligare att lägga upp godiset på ett snyggt lövformat fat än på en vanlig tallrik eller skål. Hehe, men jag är ju lite skadad och gillar just sådana här detaljer som sticker ut lite.
 
 
Idag har jag stylat en lägenhet vid Telefonplan, vart med på en fotografering och nu ska jag bli intervjuad av en tjej från Bonnier för en story om homestyling. Så kul! 
Hoppas ni får en trevlig torsdagkväll!