Åh vilket härligt väder det varit nu i några dagar, solen skiner och fåglarna kvittrar, nästan så man tror att våren kommit. Vågar man hoppas på varmare och ljusare tider nu? I går strosa jag runt på stan hela dagen med Mickan och bebbarna och tittade i affärer och handlat massor med nödvändiga saker ;) Dagens mål var att besöka Katrin Zytomierskas lchf butik i sture gallerian för inköp av massor av roliga lchf produkter. Det vart en sväng förbi lite fler butiker också :)
 
 

Tyckte de hade bra priser på grejerna så de blev en hel del inköp, detta kom jag hem med.
 
Nu ska jag prova lite olika saker, kommer på bloggen förstods :)
 
Vart ett besök på Naked juice bar och tog en drink på bara maoos medd frukter. Så himla gott och nyttigt dessutom :) 
Belle vainte så glad när jag skulle lägga ner henne i liggdelen dåhon hellre ville se vad som hände runt sig och etersom jag lämnat Lea på förskolan så hade jag hennes sittdel på vagnen med. Belle vart överlyklig när hon fick låna storasysters vagndel och hon kändes genast väldigt stor. Min lilla tjej har blivit stor! 

 
Så nu har vi ändrat till sittdel för henne också <3
 
Många tidningsomslag är ju bara så snygga och inspirerande så varför inte använda dem som tavlor eller dekoration på väggarna. Det har ju blivit lite av en fluga att ställa snygga tidningar på tavellister och det är väldigt fint men de finns ju fler roliga sätt att hänga och ställa upp dem. 
 Stålgalgar på en spik.
 Fack i plexiglas från jtp-design
 
Häng upp vanliga nypor på en spik eller montera en zinkhylla/fack från Granit

Detta tidningsställ tyckte jag bara var för snyggt, inget för väggen men åh så snyggt på byrån!
Från kinu
 

26 februari 2013

Kryssningen

Mammaliv

Det var en så lyckad kryssning och vilket väder vi fick! Vi satt i pubbelpoolen på taket på båten och njöt av solen som värmde våra ansikten. 
 
Här har vi nästan hela gänget som åkte, Malin tar kortet. 
Jag och Lisa vart något bleka i ansiktena då vi hamade under lampan...typiskt ;)
 
 
Väldigt trevligt, god mat och avkopplande. Nu får jag väl dock ta smällen när jag går upp på vågen på fredag eftersom det syndades en hel del men de va det värt, nya tag nästa vecka!
 
Har lagt in lite länkar till höger i bloggen så ni kan följa min blogg med Bloglovin, på Instagram och på Pinterest samt enkelt kunna komma i kontakt med mig via mail. Blev riktigt nöjd med mina små knappar :)