Kan man få för mycket inspiration? Jag tror aldrig jag blir "mätt" på snygga bilder och läckert inredda miljöer. Nej, tvärt om tror jag. Jag får en sådan där riktig myskänsla och glädje när det dyker upp ett objekt som tilltalar mig på detta sätt och glädje är ju inget man kan få för mycket av!
 
Här är altså ytterligare en pärla som legat på hemnet och nu hamnat här i mina guldkorn.
 
Källa: entrancemakleri Foto: Anders Bergstedt
 
Underbar kakelugn och gud så snyggt kök men ska jag plocka ut några detaljer i stylingen så väljer jag nog dessa små guldkorn.
 
 
 

29 mars 2017

Önskelista

Wanties

Jag fyller år snart!! Jag älskar att fylla år! Inte bara för att man får massor av fina presenter och blir firad utan för att man får en anledning att fira att man fått uppleva ett år till med hälsan i behåll. Men har ändå knåpat ihop en önskelista då det brukar vara tacksamt från nära och kära. Kanske även kan inspirera någon ;)
 
 
 
Annat jag skulle behöva är en verktygslåda då jag har allt utspritt i olika lådor just nu och en mysig morgonrock. Sist men inte minst önskar jag mig ett singstar till mitt Playstation! Bästa stämmingshöjaren på fest! Annars är det som vanligt mest inredning på den här nördens önskelista...=P
 
 

28 mars 2017

Underbara vår!

Mammaliv

 
Trotts att jag är dunderförkyld så kan man ju inte annat än att bli glad över detta underbara vårväder! Man får ju vårkänslor så att det spritter i hela kroppen! 
 
Gick på en så mysig vårprommrnad med kille och hans hund igår. Man riktigt kände hur mycket varmare vindarna var!Hittade massor av vårblommor bl a dessa vackra snödroppar. Såg denna vackra bild på roomdeco och vart sugen på att plocka in några och sätta i en liten vas själv!
 
Bildkälla roomdeco
 
Det känns ju som att allt blir mycket enklare när det blir vår. Man slipper alla dessa lager på lager och planering med barnen. Vad kan de tänkas behöva denna dag då? Stövlar, ombyten, nya täckbyxor? Är det blött ute eller blir det kallt? Nej, nu jäklans! Nu ser jag fram emot skinnjackans och gympaskorna tid! 
 
Trevlig tisdag på er!