18 november 2018

Namnade handdukar

Shopping tips

 
Vill ni ha julklappstips så titta hitåt! Hur smart är inte detta? Kan komma på massor med användningsområden och så himla personligt och fint tycker jag. Jag tänker köpa varsin till Lea och Belle i julklapp med deras namn på som de kan ha med sig i gympapåsen till skolan. 
 
Men man skulle ju också kunna ha varsin handduk här hemma med sitt namn på. Då skulle vi slippa problemet med att blanda ihop allas handdukar men fortfarande kunna ha alla i samma färger. Gillar nämligen när alla handdukarna passar ihop, de får max vara av två olika färger för att jag inte ska bli stressad... Är jag ensam om denna besatthet? Just nu har alla varsin krok i badrummet så man ska veta vilken handduk som är vems men handukarna brukar ha en förmåga att inte alltid hänga på sin krok... och då blir det svårare.
Det finns säkert massor med sidor som säljer liknade produkter men just dessa fann jag på Rofa design. 
Man kan beställa med eller utan symboler på och de finns i massor av färger. Jag som inte är så färgglad drogs mot de mörkblå, grå och vita. Det finns mycket annat också som man kan beställa med namn. Ryggsäckar, nessesärer, weekend bags och kuddar är bara några exempel. Barnen kommer nog få de grå med deras namn i kursiv stil liksom de hör ovan. 
 
Detta är något som jag föll för för ett tag sedan då jag googlade efter inspirationsbilder på kök. Sedan har det dykt upp fler varianter av skåp och hyllor där man valt att måla in de i samma färg som väggen och tycker att det blir så extremt snyggt! Tycker att rummen upplevs större och mer cleant när allt flyter samman på detta sätt. 
 
 
Just dessa hyllor är tre ihopmonterade Billy Bokhyllor som Emily Slotte spacklat igen hålen på, slipat och målat in i deras väggfärg Nordsjös Superfinish i kulören Luftslott. Så snyggt i barnrummet eller vad tycker ni?
 
Bilder Emily Slotte
 
 
Råkade av en slump komma till denna sida som heger The night sky på instagram och vart helt eld och lågor. Hoppas inte min sambo läser detta nu för hur perfekt är inte denna tavla, med ett datum som är speciellt för just oss i julklapp till honom?! 
 
Man fyller helt enkelt i exakt när ett visst ögonblick ägde rum och sidan visar då en avbild av stjärnhimlen just då. Så himla fint! Finns även i fler färger så man kan välja den som passar bäst hemma hos just dig. Varje tavla måste ju bli unik så de gör ju de ännu mer speciella.
 
 
Älskar sådana här presenter! Ska sätta mig ner i helgen och besrälla en sedan kan det bli jul :)
 
Hoppas er fredag vart bra. Har själv haft några riktigt hektiska dagar så därav detta sena inlägg men va bara tvungen att tipsa om detta! Kram på er!