Just det har jag bakat i helgen. En stor rund mage med två tuttisar. Haha! Bakade nämligen en tårta till en väns babyshower och vad passar inte bättre då än en stor gravidmagetårta!? 
 
 
Gjorde det rätt enkelt för mig och köpte färdigfärgad svart marsipan på panduro och två vita marsipanlock på ICA. Sedan slängde jag ihop en stor och två små tårtbottnar som jag sedan delade på tre. (Går lika bra att köpa färdiga också) Första lagret va med hallonsylt. Till andra lagret blandade jag vispad grädde och nutella och sedan toppade jag med vispad grädde. Så inga konstigheter. 
 
Bottnarna "slipade" jag till lite med kniven genom att göra botten längst ner störst sedan mindre och mindre så de skulle va enklare att få till tutt och magformen. Men den riktigt runda formen fick den av all grädde. 
 
 
 
 
 
 
 
Pudrade sedan med lite florsocker. Tycker de är rätt fint med de på tårtor men de gör man som man vill ;)
 
Tårtan vart en hit på festen, både utseendemässigt då den stack ut och smakmässigt! Kul när något så enkelt  smakar så gott också! 
 
 

28 februari 2016

Dåligt bloggande

Mammaliv

Ber om ursäkt för dålig uppdatering sista tiden. Vet att det inte är så roligt att hela tiden gå in på en blogg och upptäcka att det inte händer något. Tack för att ni hänger kvar! Det har hänt en hel del saker i mitt liv den senaste tiden som gjort att bloggandet fått kliva åt sidan. Men jag älskar ju verkligen att blogga så några små inlägg har det blivit endå... 
 
 
 
Vackra ting! Köpte korallen (fejk såklart) på Zara Homes rea och är så nöjd! Tycker verkligen att de är en vacker inredningsdetalj och skulle gärna kunna köpa fler i olika storlekar och former. En får dock räcka för nu. 
 
Nu ska vi snart göra oss i ordning för söndagens aktiviteter. Först dans för Belle sedan idrott för Lea. Ja idrott säger jag då vi denna termin provat något nytt. Knatteskutt heter det och barnen får då prova på massor av olika idrotter. Tycker att detta kan va ett bra sätt att hitta just de Lea tycker är roligast samt få prova på och lära sig lite av mycket! 
 
Hoppas ni får en skön söndag! 
 

27 februari 2016

Kryssning!

Roligheter

Åkte på en tjejkryssning med spa förra helgen. Så härligt med spa! Att få komma iväg lite från vardagen, sjunka ner i ett bubbelbad uppe på däck och känna svalkande vindar i håret samtidigt som man ligger i varmt bubblande vatten. Väldigt avkopplande och dessutom göra detta med ett gäng sköna tjejer! Bästa kombon!
 
 
 
 
Bra spa och bra gäng! Hade väldigt roligt kvällen innan också men kvällen gick för fort! Tiden bara sprang iväg och helt plötslig va klockan 4! Herregud! Vi kom lite ur fas då vi åt så sent. Vår sittning va mellan 20:30-23:00 så  vid 23 va vi va mätta och belåtna och slog oss ner för en drink. Vart därför inte så mycket dans. 
 
 
 
Tack tjejer för denna gång! Nästa år kör vi efter rullande schema så vi inte missar något!