Har haft födelsedagsfirande med vännerna i helgen med temat "more is more". Haha, less is more brukar man ju vanligtvis säga men just i detta fallet tyckte jag more is more stämde in mer. Älskar ju festligheter, glitter och spex så temat passade mig :) 
 
 
 
 
 
 
 
Tog typ alla bilder genom snapchat där av emojis och text  men det är ju helt okej, trotts att vissa vart väldigt suddiga... Men bättre de än inga bilder :)
 
3+1 ljus på tårtan också, alltså 31 år ;) Man får tänka till lite så det inte blir så många och täcker hela skapelsen... Tårtan jag gjorde va en sockerkaksbotten fylld med lemoncurd, jordgubbsgrädde och nutellagrädde sedan täckte jag den med smörkräm och dekorerade med lite strössel. Den vart väldigt god och balanserad mellan de syrliga och söta som kändes helt rätt efter allt annat som bjöds...
 

22 april 2016

Presenter

Vardag

Måste bara visa upp några av mina fina presenter som jag fick av mina nära och kära. Fick bl a denna vackra skapelse av min man. Linné carafen,som jag länge gått och suktat efter. Alltså, den är sååå vacker i verkligheten, den bara glimmar i ljusskenet, haha! Låter som en riktig nörd men sånt här älskar jag och man fyller ju inte år varje dag så varför inte njuta lite ;)
 
 
 
Fick så mycket vackra blommor också. Älskar vackra buketter! 
 
Ännu en helg har passerat och denna helg var väldigt trevlig då jag firade min födelsedag med familjen. Min man gjorde helstekt sidfläsk efter recept från Jamie Oliver till middag, kan absolut rekommendera det och jag fick massor av fina paket! Älskar att fylla år och drar gärna ut på det så nästa helg blir det mer kalas men då för vännerna.
 
 
 
 
 
I går, alltså på söndagen var jag och mamma med barnen på Bamse on tour på Stockholm waterfront. En mycket uppskattad show för barnen. 
 
 
 
Så summerar helgen med orden familjemys och trevligheter. Hoppas er helg också vart lika trevlig :)