GB har ju kommit eller kommer med några nyheter till sommaren och dessa måste jag prova!

 
Winner Taco - Fredagsmys med en taco-glass! Glass med smak av grädde, ringlande kolasås i en krispig våffla med överdrag av mjölkchoklad och jordnötter.

Cornetto Cheesecake Glory - Glass med somriga smaker av cheesecake och jordgubb, hallonsås i mitten och muffinsbitar på toppen, i en krispig våffla.

Magnum Limited Edition with Marc de Champagne - För att fira 25 år av Magnum-njutning! Ljuvlig Marc de Champagneglass med Marc de Champagnesås, som täcks av ett tjockt lager av mjölkchoklad samt ett sprakande silverfärgat överdrag. Njut av ren lyx med Magnum!

Det har ju även skrivit en hel del om en av deras nya barnglassar, X-pop som ser ut som... ja, man behöver ju inte tänka länge för att dra assosiationer till något annat än en glass... Men det ska enligt GB själva vara en lekfull glass med is med spännande smakkombinationer av cola, jordgubb, fruktbubbelgum och citron-lime. Överdraget ska vara av fruktbubbelgumssmak och godis som poppar i munnen när du äter den. Lika billig som en Piggelin....så prova den ska jag göra ändå...

Dessutom har Magnum vit kommit tillbaka efter sju år och även vaniljpucken som jag älskade när jag var liten! Kommer bli en bra sommar i år!
 

30 mars 2014

Vår i luften

Vardag

Har haft en underbar helg med familjen och varit ute mycket i det härliga vädret. Idag så grillade vi hos mina föräldrar så då vart det premiär för i år!
 
Supermysigt och gott!
 
Har börjat lära mig min kamera så tog med den för att ta lite fina bilder, så här blev de...
 
 
 
 
I går hade jag och två av mina barndomsvänner en minireunion. Vi träffades först på dagen med barn och sedan gick vi ut och åt på kvällen. Det var verkligen en trevlig heldag och vädret kunde vi inte klaga på heller, soligt och 12 grader! Nu känns det att våren är här!
 
Vi gick ut på en nyöppnad restaurang här vid mig som heter Shanti. Gillar ni indiskt så rekomenderar jag den absolut eller ja, gillar ni mat så rekomenderar jag den! Det var super gott, trevlig personal och mysig miljö.
 
 
 
Sedan bar det av till Tikiroom för en liten drink och ännu mer catching up, va inte hemma för än vid 00 tiden och då är man rätt trött som småbarnsförälder :P