30 juni 2013

Kalasdax

Vardag

Idag har vi firat min bror som blir närmare 30 än 20 ;) Han bjöd på vitchokladkladdkaka med varma hallon till och är man en ockergris som jag så bara älskar man den kakan! Himelriket haha! Han fick en likadan skärbräda som jag köpte till mig själv design Barbro Tryberg inspirerat från plattan på Sergels torg och femtiotalet.
 
 
 
Rätt snygg att ha framme på bänken och liten och behändig om man bara ska skära upp något litet.
 

Min fin man tar sig en kaffe
 
Födelsedagsbarnet själv :)
 
 
 
Åh vilken härlig dag vi haft idag jag och min undebara vän Mikaela. I morse lämnade jag barn och man hos mina föräldrar där de skulle sola och bada och ha trevligt hela dagen medan jag drog runt på stan och hade en lyxig tjejdag. Man behöver en paus i mammalivet ibland och inte tänka på någon annan än sig själv, för en gångs skull! De vart först en super god lunch på Östermalmstorg.
 
 
Sen bar det av till Feet and nails för att fixa sommarfina fötter :)
 
Så himla härligt att bli lite ompysslad och bortskämd. Vi fick sitta i massagestolar samtidigt som de fixade fötterna, riktigt lyxigt!
 
Sen vart de en shoppingrunda på stan. Jag inhandlade ett par solglasögon från Marc by Marc Jacobs och ett läppstift samt ett par shorts och ett hårband till tjejerna och lite lchf produkter till mannen. Alla fick en liten present :) Här sittern jag i mina nya glasgon på strandbryggan där vi också åt middag och tog några glas på kvällen. Mycket trevligt och gott och kan rekommenderas om man är i Stockholm!
 
 
 
 
 
Igår va jag och shoppat inredning hela dagen <3 Strosade runt inne på IKEA i flera timmar och sedan vart de även ett besök på Mio. De vart riktiga fynd och är super lycklig över allt jag inhandlade till hemmet. Här är några gobitar.
 
Filten Wilmer från Mio med virkad framsida och luddig baksida, sjukt mjuk och skön filt för halva priset! Så nu fick jag alltså två till priset av en ;) Sen vart det en liten skål till min koppar samling och dessa häftiga krukor som ser ut som papplådor. De lurade mig först eftersom de ser ut att ha häftats ihop som vanlig papp men när jag skulle lyfta upp dem så kände jag at de va av lera.
 
 
På IKEA vart de lite växter och en stor kruka till mitt olivträd. Eftersom vi har ganska många fönster och därför dör det blommor här om vart annat så vart de mest fejk. We fejk it till we make it helt enkelt! Apelsinträdet är dock äkta och eftersom de va halva priset så fick de också följa med hem.
 
 
Idag är det Leas sista förskoledag innan en lång semester. Får se om hon står ut, hon brukar längta så till förskolan. Nu har jag iallafall numret till några mammor så man kan ju ringas och höra om barnen vill träffas och leka om dagisabstinensen blir för påtaglig ;)