26 januari 2018

Sammet Stol

Vardag

 
Åhhh, bara måste tipsa om dessa underbara stolar i sammet. Helt klart kärlek vid första ögonkastet när jag klickade upp bilden på dem.  

Sammetsstolar har ju blivit nästan lika populärt som sammetssoffan och sammetspuffen den senaste tiden. Priserna varierar en hel del mellan märken och återförsäljare men dessa tyckte jag personligen hade en helt human

prislapp. Lex velour stol, midnattsblå, med stoppad sittdyna och svartlackerade metallben och det bästa, två stycken stolar (ja, de kommer i tvåpack) för 2 540 kr, alltså 1 270 kr/st!

Överst har ni stolarna från Layered (6 500 kr/st) och här nedan de från Gubi (8 095-12 295 kr/st beroende på färg). Har ni någon favorit?

 
Källa bilder 1,2,3
 
 
 
Spanade in dessa godingar på Formex i helgen. Nyheten är från DBKD och heter Mud. Serien Mud är en av vårens nya serier som består av tre olika storlekar i tre olika färger - multi, svart & matt vit. Variationen av storlekar gör att den passar både stora som små växter i husets alla rum.
 
Tycker de är så fina! Man blir liksom lite sugen på karameller haha, eller marsmellows eller nått fluffigt och gott. Gillar den mjuka formen och kommer hänga på låset för att köpa en av dem när de släpps i butik i april.
 
 
För er som inte känner till märket grundades det 2012 av Karin Dahlin. Företagsnamnet och varumärket dbkd betyder Design by Karin Dahlin. Redan 2007 startades resan genom Karins kortproduktion för floristbutiker, idén om krukförsäljning väcktes 2009. Även om det dröjde ytterligare några år till etableringen av DBKD definierades redan då den vision som de fortfarande följer. Dbkd är även duktiga med att samarbeta med stora namn så som Sarah Widman och Hanna Wessman.
 

19 januari 2018

Åre

Vardag

 
Kom hem från en superhärlig resa med jobbet till Åre för några dagar sedan. Det har allvarligt talat tagit typ tre dagar att sova ikapp så man känner sig som en människa igen. Haha, vart inte mycket sömn på denna resa. Från tidig morgon med aktiviteter och skidåkning till sena kvällar med middagar och fest. men det va verkligen sååå roligt och väldigt givande. Nu laddar vi inför 2018!!