Dagg i svart

Kategori: Inredningsnyheter

 
Alltså har ni sett? Gud så glad jag blev när jag såg denna skönhet på nyhetssidan för Svensk Tenn.

Den svarta Daggvasen är blåst i grafitform och tillverkad på Skrufs Glasbruk i Småland. Den solida, svarta färgen och produktens särskilda form kräver enorm precision av glasmästaren, rätt glasmassa och rätt temperatur vid blåsning. Vad tycker ni om denna höstnyhet? Hiss eller diss?

Bilder svenskttenn.se
 
 
 

Flosliknande globlampa

Kategori: Inredning - belysning

 
Men dör vilken fin lampa House doktor har kommit med! Fann den på Sleepo men finns säkert på fler siter. Den hamnar direkt på önskelistan. Lampan är 70 cm bred och finns i ett utförande till då lilla bollen är i genomskinligt glas. Jag gillar nog denna variant mer. Skulle va så roligt att se denna hemma hos någon. Man blir ju alltid extra inspirerad när man ser möbler och lampor i rätt miljöer.
 
Nu ska jag packa lite. Ska nämligen åka på en lite tripp till Spanien med mina kärlekar. Hoppas på bra väder och skön avkoppling <3 Kram på er!
 
 
 

Dagbädden

Kategori: Inredningstips

Bildkälla 1, 2
 
Vad gillar ni dagbädden? Detta är en möbel som växt på mig. Först tyckte jag att den va ju lite onödig, varför inte köpa en soffa, en fotölj eller en bänk istället men nu tycker jag att det kan va en jättefin utsmyckning i rummet. Har spanat runt lite efter några favoriter och här är några. Gillar den i skinn ovan som också är prisvärd samt de här nedan. Det finns ju oändligt många men va tvungen att välja så inlägget inte skulle bli så långt. 
 
 
 
Har ni någon favorit? Fastnade även för denna i grönt som jag såg va på rea nu! Så hett tips om ni som jag fallit för dagbädden. 
 

HAY för Ikea

Kategori: Inredningsnyheter

 
I oktober kommer serien YPPERLIG till Ikea varuhusen, en spännande kollektion och det fina resultatet av ett nära och kreativt samarbete mellan danska designföretaget HAY. Är det bara jag som tycker att detta sammarbete kan bli hur bra som helst! Så spänd på vad de kommer bjuda på för godbitar. Här är några som fångat mitt intresse.
 
 
Tidningshylla och tidningsställ. Två supersnygga soffor och ett spännande nätt litet brickbord. Allt i butik 6 oktober så då kommer jag stå där och känna och klämma på riktigt!
 
Källa 1, 2, 3
 
Vad tycker ni, tror ni att serie är något att hänga i julgranen? Ett annat samarbete jag är sjukt sugen på att veta mer om är det som kommer i februari mellan Ikea och Tom Dixon!!
 

Labyrintmattor

Kategori: Inredningstipset

En kär kategori hos mig är att tipsa om liknande produkter i olika prisklasser. Denna vecka så är det dessa mattor som hamnade på tapeten. Är nämligen ute efter en ny matta till mitt vardagsrum så söker hej vilt i mattdjungeln därute. Jag skulle vilja ha en stor, mjuk och snygg matta till ett bra pris. (Som om inte det är allas önskan) Men om någon har ett tips så lyssnar jag gärna! Har ju haft Ellos Tanger matta nu i några år men den har sätt roligare ut så förra helgen åkten den äntligen ut!
 
Ut med det gamla och in med det nya!
 
 
Vilken är er favorit? Nu har jag inte kännt på båda i verkligheten men jag tycker Jotex variant är snyggare i färgen. Så den får min röst!
 

Hemnets guldkorn

Kategori: Hemnets guldkorn

 
En glimt in i en lägenhet i Göteborg och guldkornern ur dess inredning. Så snyggt om ni frågar mig! Man blir ju bara för inspirerad. Vill springa och köpa massor av gröna växter, linnelakan och gamla terakotta eller betongkrukor. Och dessa klädhängare! Perfekt om man vill visa upp lite snygga plagg i hallen eller i sovrummet.
 
Källa Alvhem
 
Så låt oss fokusera på dessa inredningsdetaljer och möbler! Här är några av mina favoriter.