29 april 2015

Guldigt!

Vardag

Har vart hemma med Belle och vabbat och haft tid att flytta runt och ställa upp nya grejer i hemmet. Både orken och tiden räcker annars inte till på vardagarna. Går upp med barnen vid 6 och då är det frukost, påklädning och lämning på dagis sedan kommer jag hem vid 18 efter jobbet för middag och sedan läggning av barnen med allt vad det innebär med tandborstning, bad och sagor. För att sedan ställa mig och vika tvätt, ta disken och göra iordning sig själv. Puh, vardag... Ja ni förstår, inte många timmar till att pyssla, pynta eller bara hänga vid tvn... Brukar va helt död själv efter denna vardagsprocess och då finns inte varken ork eller tid :(
 
Så även fast man helst vill ha friska barn så uppskattar man ibland den extra tiden man får hemma. Det blir ju också lite kvalitetstid med just det sjuka barnet. Har man fler barn så är det ju inte ofta man bara får hänga med ett.
 
Nu har tre nya ting flyttat in här hemma. Detta lilla guldlöv från Zara home som jag bara vart så kär i! Det har fått bli serveringslöv för vårt flingsalt på bordet. 
 
 
 
Sedan dessa glasunderlägg i mässing också från Zara home. Riktigt snygga faktiskt och bastanta i både storlek och tyngd. Känns som bra kvalité! Sist men inte minst så har kotten från Svenskttenn anlänt! Det är ju egentligen en vas men man kan lika gärna använda den som ljuslykta. Superfin!
 
 
 
Här vankas det onsdagstacos, barnen som önskat middag idag och jag säger inte nej till tacos ;)
 
Nu är det sista liljan som är kvar i liten vas på köksbordet från alla dessa vackra buketter jag fick på min födelsedag. 
Tacka vet jag jättebuketten med 30 kvistar men en blomma såhär är också väldigt fint!
 
 

28 april 2015

Ikeabesök

Vardag

Idag vart det en sväng till Ikea efter jobbet. Träffade upp min vän Mikaela som ska flytta och därför behöver inhandla det mesta ett hem behöver. Vi träffads där 17:30 och åt en bit i deras restaurang, sedan gick vi där till stängning kl 20:00. Vi va till och med sist ut ur varuhuset och fick hon som låste dörren bakom oss på bild, haha! 
 
 
Jag köpte en klädställning (bild kommer) som jag tänkte använda när jag sorterar ut kläder. Perfekt att ha och hänga ytterkläder på också om man har fest.mina föräldrar har en liknande som jag lånade på min födelsedag. Nu har jag en egen :)
 
Efter instuvningen av allt i våra bilar bar det av till Tyresö där Mikaelas nya lägenhet ligger och lasta av. Va hemma igen vid 23:30! Jobbigt för en småbarnsförälder mitt i arbetsveckan. Nu måste jag sova för att orka gå upp kl 6 imorgon...Natt natt!
 

27 april 2015

Finfint

Vardag

Jag vet att dessa rosa träd cirkulerar överallt just nu på socialmedia men det är ju bara för fina! Man blir ju bara för glad av dessa blommor! De fluffiga, rosa, söta blommorna som inte bara är fina att se på utan också kommer med våren. Nu är våren här på riktigt!
 
 
 
 
 
Mhar inte hunnit in till kungsan för att se på blomsterhavet men dessa träd utanför Konstfack är ju minst lika fina!