Är på jakt efter något snyggt till en vägg i köket. Idag hänger där en tavla på mig och min man när vi gifter oss men den skulle jag vilja ha i vardagsrummet istället. Tror det skulle va snyggt med antingen en stor typ 50x70 eller två mindre ovanför varandra. 
 
Har ni spanat in denna nya tavla som säljs i limiterad utgåva på Artilleriet? Alltså såå fin! Skulle kanske passa bra men den kostar ju lite...
 
 
Bilder artilleriet.se
 
Ett annat hett tips om ni också är ute efter snygga tavlor till köket för en bra peng är Desenio, kolla bara dessa bilder, snyggt!
 
Källa https://desenio.se/sv/artiklar/prints-posters/kokstavlor/index.html
 
Åh beslutsångest! Får nog ta en runda på nätet till innan jag bestämmer mig :)
 

30 mars 2016

Liten AW

Restauranger

Träffade några tjejkompisar igår efter jobbet och tog en aw på Riche. Så trevligt! Det vart en köttbit för mig, alltid säkert kort! Mums va de!
 
Jag går ju på en sockerdetox nu efter påsk så höll mig ifrån efterrätterna. Jag som älskar efterrätter....det va jobbigt! Tog ett glas vin istället till efterrätt...det gäller ju att prioritera :P 
 
 
 
Nu har jag räknat ihop poängen och klarade mig faktiskt tack vare veckobonusen! Rätt bra trotts pommes och bea. Viktväktarna äger, kan bara inte utesluta mat ur mitt liv utan prioriterar häller på dagarnaså gott jag kan. Har t o m kvar lite extra poäng till fredag då jag ska gå ut. Toppen!
 
 
Snubblade över dessa bilder på lite nyheter som IKEA kommer med i vår. Finns en hel del små godbitar som jag skulle kunna tänka mig! Så va bara tvungen att lägga upp de bilderna här :) Vad tycker ni?  
 
 
 
 
Stolen NORRARYD liknar klassikern lilla Åland tycker jag. Fin :) Sedan har de kommit massor av fina korgar!
 
 
 
 
 
Koppargalgar 5 st för 39 kr, hamnar på inköpslistan direkt!
 
 
Bilder Ikea.se