Pynta med egengjorda girlanger till nyårsfesten!

Rita eller skriv ut bokstäver på papper som du klipper ut i valt mönster (ex se nedan), tejpa sedan upp med washitejp på ett snöre, mycket enkelt och snyggt!

 


Hur är det med nyårslöfterna? Ska ni avge något eller tycker ni det är onödigt? Själv ska jag avge två nyårslöften även fast de kanske kommer brytas... det är roligt ändå!
 
Första är ett löfte till mig själv där jag lovar att jag kommer ge allt i en tävling jag kommer gå med i nu efter nyår. Vi är tre mammor som fått små barn i år och som har lite extra kilon vi vill bli av med och varför inte motiveras av en liten tävling oss i mellan?! Man gör det ju för sin egen skull men när man ska skicka uppföljningsbilder till varandra varje vecka och man dessutom kan vinna ett fint pris då tror jag inte motivationen tryter lika lätt som när man går på sin egen kammare och försöker för sig själv (som jag gjort tusen gånger).
Det svåra för mig brukar vara att hålla min målvikt sen men nu ska vi ju i och för sig inte ha fler barn och graviditeterna har ju varit orsaken till att jag inte hållt min vikt senaste åren.
 
Sen har jag ett minilöfte i detta löftet men är inte bara för viktnedgången utan för att jag måste bygga muskler och hålla mig frisk. Jag ska börja träna på friskis och svettis och försöka hålla träningen till några gånger i veckan.
 
Mitt andra löfte till mig själv är att jag ska ge allt i skolan, ska ju börja plugga lite matte på kvällstid för att sedan kunna söka mig vidare till en högskoleutbildning jag gärna vill gå. Detta är min dröm och hoppas att 2013 tar mig närmare den drömmen!
 
Hoppas också att 2013 kommer komma med härliga överraskningar och mycket glada stunder det kommer iallafall jag försöka bidra till! Slutligen vill jag önska er alla GOTT NYTT ÅR!
 


 
Idag är det nyårsafton! Sista dagen på 2012 och tid att se tillbaka på året som gått. Kul tips till nyårsmiddagen är att man ställer frågor som alla får svara på runt bordet. T ex Vad tyckte du var bäst under 2012? Om du fick göra om något som hänt under 2012, vad och hur skulle du göra då? Vad ser du mest fram emot under 2013? Vad är mina mål för nästa år? 
Detta kan leda till väldigt roliga diskutioner runt bordet. God mat och dricka gör ju också stämningen väldigt trevlig. Vi ska äta gratinerad hummer till förrätt, oxfile med sallad till varmrätt och sedan ska jag göra chokladmouse på lchf vis till efterrätt. Min man som går på lchf för hans mage mår mycket bättre av den kosthållningen så då gäller det att anpassa sig lite.
 
Nu ska vi mysa lite i soffan innan vi börjar förbereda med mat och dukning för ikväll.