28 november 2017

Stylingglimtar

Homestyling

 
Denna lägenhet i Hägersten stylade jag för ett tag sedan. Älskar att skapa stämning i mina stylingar. Inte bara jobba med grått, vitt och svart utan bryta med lite färg och få kombinera ihop detaljer med olika matrial och stilar.
 
 
Sedan med hjälp av proffsiga fotografer så förverkligas oftast mina visioner. Gud så viktigt det är med en bra fotograf när man ska fota en lägenhet. Denna lägenhet har Andreas som driver sitt egna företag simplerphoto fotat. Han är en klar favorit och honom jobbar jag gärna med.
 

15 november 2017

Vackert!

Vardag

 
Hade besök av min killes mamma förra veckan och fick denna underbara blombukett. Den har hållt så himla bra och är nu inne på sin 7:de dag och ser lika fin ut. Det där är ju så himla olika, ibland tycker jag att de dör direkt när man sätter ner dem i vattnet och ibland håller de i flera veckor. Kanske beror på sorten i buketten... men visst är det fint! Jag tycker att en vacker bukett kan lyfta hela rummet. Så härligt med snittblommor! 
 
Idag blir det hemmajobb, har en hög med bokföring, faktureringar och inventering att göra inför nästa vecka. Sånt där som inte är lika roligt som att utföra själva stylingjobben....men det måste också göras! 
 
 
Hoppas er vecka har varit bra en så länge! Imorgon ska jag på utbildning och middag med jobbet. Hoppas på två givande dagar med mycket ny och lärorik information inom mäklarvärlden. Ha en bäst onsdag!
 
 
Kärlek vid första ögonkastet! Ja, kan inte beskriva känslan på ett annat sätt än med de orden för när jag såg dessa vackra sammetskrokar från Cozy living föll jag pladask.
 
Jag har en så länge bara hittat dem på inreda.com och på Cheeky monkey i Birkastan men är helt övertygad att denna nyhet kommer bli en snackis i denna sammetshysteri som vart ett tag nu.
 
 
Knopparna finns i fyra färger. Petrol, beige, lila och senapsgul. Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken jag gillar mest, blir nog en blandning :) Har ni någon favvo?