Vackert!

Kategori: Vardag

 
Hade besök av min killes mamma förra veckan och fick denna underbara blombukett. Den har hållt så himla bra och är nu inne på sin 7:de dag och ser lika fin ut. Det där är ju så himla olika, ibland tycker jag att de dör direkt när man sätter ner dem i vattnet och ibland håller de i flera veckor. Kanske beror på sorten i buketten... men visst är det fint! Jag tycker att en vacker bukett kan lyfta hela rummet. Så härligt med snittblommor! 
 
Idag blir det hemmajobb, har en hög med bokföring, faktureringar och inventering att göra inför nästa vecka. Sånt där som inte är lika roligt som att utföra själva stylingjobben....men det måste också göras! 
 
 
Hoppas er vecka har varit bra en så länge! Imorgon ska jag på utbildning och middag med jobbet. Hoppas på två givande dagar med mycket ny och lärorik information inom mäklarvärlden. Ha en bäst onsdag!
 

Sammetsknoppar

Kategori: Inredningsnyheter

 
Kärlek vid första ögonkastet! Ja, kan inte beskriva känslan på ett annat sätt än med de orden för när jag såg dessa vackra sammetskrokar från Cozy living föll jag pladask.
 
Jag har en så länge bara hittat dem på inreda.com och på Cheeky monkey i Birkastan men är helt övertygad att denna nyhet kommer bli en snackis i denna sammetshysteri som vart ett tag nu.
 
 
Knopparna finns i fyra färger. Petrol, beige, lila och senapsgul. Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken jag gillar mest, blir nog en blandning :) Har ni någon favvo?
 
 
 

Tapaskväll

Kategori: Restauranger

 
Träffade några gamla kollegor på ev aw på Caliente på söder i torsdags. Så trevligt! Dessa vardags-aws är ju för underskattade. Att ha ett litet avbrott i alla vardagliga sysslor, köttbullar och makaroner och få njuta av vänners sällskap och lite lyxigare mat. Jag lyxade t o m till det med en frozen cheescake till efterrätt. 
 
 
Har ni några tips på bra ställen i Stockholm för en aw? Är alltid ute efter nya trevliga ställen!
 

HomeSTHLM

Kategori: Homestyling

 
 
Jag har nu lanserat mitt företag. Ett homestyling företag med namnet HomeSTHLM. Detta har vart min dröm rätt länge, att få jobba med inredning och att få vara kreativ och få skapa. Skapa en känsla, en inbjudande miljö som drar åt sig blickarna och får en bostad att blomma ut till dess fulla potential. 
 
Nu har jag gjort några stylingar och har även tecknat ett samarbetsavtal med Länsförsäkringar fastighetsförmedling. Känns så rätt och roligt då jag känner alla mäklarna jag nu jobbar med och därför lättare förstår mig på vad de är ute efter. Mäklarna har ju jobbat i deras områden länge och har skapat sig en bild och en vision av spekulanter och stil som passar just där. Då är det viktigt att vara transparant och känna in, diskutera och  visualisera rätt lösning på rätt plats. Måste säga att jag trot att vårt sammarbete är bland de bästa konstellationerna. 
 
Jag jobbar också kvar som mäklarassistent på ett av kontoren på deltid och är engagerad i försäljningarna jag stylat från början till slut. Att få en sådan otroligt bra insikt och inblick gör mig extra engagerad i det jag gör.
 
 
Denna lägenhet i Aspudden ligger just nu till försäljning med mäklare Mathias Blomqvist. Stylad av mig och HomeSTHLM. Så letar ni efter en bra planerad 3:a i de området med ett högt läge och underbar utsikt, klicka här så kan ni läsa mer om bostaden.
 
Foto: Andreas på Simplerphoto
Mäklare: Mathias Blomqvist LFF Hägersten
Styling: Anna Wallin på HomeSTHLM
 
 

Mingelmys

Kategori: Inredning - kök och tillbehör

Tusen tack Lifestyle publishing och Mood studio för ett supertrevligt och väluppstyrt event i veckan. Mood studio är ett showroom som visar upp inredning och kök från massor av exklusiva märken och denna kväll hade de också lansering av kranar i svart krom från Dornbracht som bara va såå snygga! 
 
Vi njöt också av god mat från kocken Richard Bornefors, så gott! Passade perfekt att ta in en kock i ett av deras supersnygga kök i studion.
 
 
 

Helgtips

Kategori: Inredningstipset

Måste tipsa on helgens rabatt på svartvita posters på Desenio. Handlar du för 500 kr eller er mer så får du 25% på ditt köp. Så är du på jakt efter snygga tavlor till väggarna så spana in deras sortiment!
 
Bild Desenio