Man känner verkligen skillnad när man fått sova på natten och när Lea fått sova. I morse va jag helt lugn och vi hade de så mysigt, varför kan inte alla dagar va så? Men lite shopping vart de ändå, de finns alltid en anlednng till att handla ;) Vart ett besök på Lindex för att lämna tillbaka en overall och titta vad jag fann.
 
Mickan, nu kan William va tomte i år! Haha! 
 
Det va som att gå i snor ute, löven och regnet från igår har blandats till en mysig sörja på trottoarerna så de är tur att jag har vagnen att hålla i för annars hade jag nog halkat flera gånger.

Sen vart det ett besök i favvo affären.
 
Den är bra den där kroken vi köpt till vagnen :)
 
Nu har jag stått och skurit upp bananer i massor. Andreas och jag tänkte samma sak när vi handlade senast och köpte båda två mycket bananer för Lea älskar att äta en banan varje dag efter förskolan. Nu vart det lite mycket och de håller ju inte så länge heller så jag var tvungen att göra något med alla. Nu är några upphackade och infrysta och några tänkte jag baka lite med och några får hamna i middagen. Sen blev det en fruktsallad och sen sparar jag så klart några till Lea.
 
 
Har nu rensat ut lite kläder ur min garderob. Årets utrensning kanske man kan säga, ska ju försöka rensa en gång om året så det inte ligger massor med kläder som jag aldrig använder. Då kan de göra bättre nytta någon annanstanns. Det vart fyra kassar, så kom och ta det ni vill ha! (Orkar inte sälja)
 
 
Usch, vore det inte för att jag va tvungen att ta mig till förskolan med Lea idag så hade jag inte stigit ur sängen.
Vlket skit väder de varit hela dagen och har inte fått sova många timmar i natt heller. Tjejerna avlöste varandra med att ha mardrömmar och sova dåligt så jag va helt förstörd i morse. Alternativet är ju att ha Lea hemma men då kan jag garantera att de tar mer av min energi än att gå och lämna henne på förskolan. Morgonen va inte speciellt rolig eftersom Lea också var trött och därför väldigt grinig och gnällig. Allt va fel, hon ville inte klä på sig, äta frukost eller klä på sig ytterkläderna. Stövlarna va jobbiga och Belle va jobbig så allt skulle de gnällas på, jättekul för mig... Mitt tålamod va inte de bästa heller, kände nästan hur jag svävade över situationen och såg mig sitta där helt parralyserad och bara glo och bita mig i kinden medan Lea låg på golvet och gnällde. Inte nog med de så va jag tvungen att gå ut vid 6.30 för att flytta på bilen då den stog i lastzon (parkeringsförbud) efter 7.00 och sen skar jag mig på vällingpaketet!

Regnskydden blev jag också helt galen på, varför måste buggaboos regnskydd va så förbannat hårda att dra över vagndelarna, vad är de för fel på resår? Det är väl för att de ska hålla formen (se bilden) men med regnskydden halvt på knallade vi till förskolan i rusket.
Med risk att jag låter smått irriterad men ibland måste man bara klaga lite....
Så för att stilla min irritation och få lite energi begav jag mig sen till Västermalmsgallerian för lite shopping. Nu är jag lycklig igen =D Det vart ett besök på Granit, åh vill ha hela deras utbud men de vart en ny vas eftersom min förra gick sönder och nya tallrikar. Super nöjd!


Sedan kan jag ju inte gå till ett centrum utan att besöka HM och Gina, hittade ett linne till mig, en overall till Belle och lite höst kläder till Lea. 
Tyckte oversize tröjan va så söt, ser ju nästan ut som den jag köpte till mig själv. Sedan vart de en randig klänning i lite varmare material och ett par leggins.
 
Nu ska jag lyxa till det md en pizza till middag, så det så!