Har verkligen kört järnet denna vecka med träningen och kosten! Är verkligen stolt över mina prestationer! Ett morgonpass med kondition och ett lunchpass med styrka. Blev dock två konditionspass i onsdags då jag hade värsta flowet på crosstrainern haha! Tänkte även köra något pass i helgen så jag kommer upp i 10 pass på en vecka då jag försov mig i morse..Men Yey, jag är grym! Ja, ibland får man faktiskt tycka och säga det, klappa sig lite på axeln. Känns skönt att jag i och med detta kommit in fort i träningen igen. Längtar återigen efter att gå till gymmet. En skön känsla istället för att känna ångest för det. Nästa vecka blir det till att lämna barnen på morgonen på förskolan så då kan jag inte åka till gymmet så tidigt som jag gjort denna vecka. Min man lämnar också hemmet väldigt tidigt så det går inye att morgonträna, tyvärr... Tycker om den tiden på dygnet bäst. Man kommer lixom igång inför dagen på ett annat sätt när man vart och tränat. 
 
 
Har avverkat alla mina träningskläder denna vecka och en hel del handdukar så ikväll blir det till att tvätta!  Så jag är redo för nästa vecka ;) 
 
Har satsar på så lite kolhydrater som möjligt och inget socker (japp, ni läste rätt!) jag har inte ätigt något med socker denna vecka! Ni som känner mig förstår hur stort det är! Jag är nämligen så beroende av just detta gift. Men tror att träningen motiverat mig att hålla mig till bra mat också. Det har blivit som en god spiral...
 
Då är det det bara helgen kvar sedan är det invägning på måndag. Spännande! 
 
 
 
Följ mig gärna på instagram, är ständigt på jakt efter nya inspirerande människor att följa. Har precis låst mitt konto då jag va trött på alla "reklamkonton" som följde och avföljde hela tiden... Men ni är hjärtligt välkomna att följa!
 

30 juli 2015

Semesteråterblick

Vardag

Sitter och tillbakablickar på sommaren eller de är ju inte riktigt höst än... Eller? Nej, sommaren ska ju komma i augusti! Tittar tillbaka på semesterminnen helt enkelt! Här är bilder från en tur i Vasaparken med familjen under semestern. Gillar verkligen glädjen i bilderna.  
 
 
 
De små fick springa av sig och sedan hittade de ett perfekt klätterträd som båda skulle upp i. Lea svingade sig uppblandat grenarnamedan Belle behövde lite hjälp.
 
 
 
 
Vidare upp i parken så vart det rutschkana, gungor och cykel. Jag och Lea hoppadeäven lite hage, första gången för Lea så försökte lära henne reglerna. De jag kom-ihåg iallafall...Kul det där med att man själv får återuppleva lite saker när mandat barn! 
 
 
 
Storasyster kör lillasyster på cykeln. Så roligt att de nu kan leka med varandra. De har alltid en kompis nära. Kom ihåg att jag och min lillebror hade samma relation när vi va små. Det gäller bara att lära sig att dela och kompromissa och lan tycka att Belle som alltid haft syskon är bättre på detta en storasyster som bland glömmer bort. Men oftast är de väldigt snälla och ödmjuka mot varandra. Här är en bild tagen i bara farten från vårt besök på TomTits, storasyster hjälper lillasyster att nå, helt på eget initiativ. 
 
 
Mina små älsklingar <3