26 februari 2015

Grillning!

Vardag

Året första grillning avklarad! Blev hamburgare med halloumi och pommes ute hos mina förälderar i helgen som var. Så gott det är med grillat! Hade vi haft hus så hade grillen gått varm hemma. Har man bara en bra plats att grilla på så är det jackpot! Blir mer och mer sugen på his nu... 
 
Lea hade med sig ett gosedjur från förskolan som skulle va med oss hela helgen och sedan skulle hens helg dokumenteras ner i ett block och lämnas in på förskolan efter helgen. Jag tror de är för att barnen ska känna att förskolan och hemmet inte är så skilda från varandra utan lite integrerade helt enkelt. Sedan lär de ju känna varandra bättre och det leder till fler diskutioner om vad alla barnen gör på helgerna. Man känner sig dock lite tvingad att hitta på något roligt för att lämna in ett block där det står. "Vi va hemma och tog det lugnt hela helgen" är nog inte så uppskattat heller, hehe! Nu har ju Lea sin dans och vi va på stan och shoppingfikade så lite hände ju iallafall ;)
 
Gosedjuret har barnen döpt till Pasta och hen är en uggla från IKEA. Här är Pasta med och äter hamburgare.
 
 
 

23 februari 2015

Vitt med volang

Mode barn

Man får riktiga sommarkänslor när man bläddrar igenom HMs vårkollektion på nätet. Mycket ljust, vitt och med blommor och volanger. En riktig sommarhit skulle jag säga. Populära verkar de också va för när jag skulle klicka hem blusen till Lea så va den redan slut. Vad tycker ni? Blir man inte sugen på att dricka saft i någon vacker trädgård när man ser dessa plagg? 
 
Man vill ju på en gång klicka hem diverse sommarupsättningar. Se bara va gulligt med en stråhatt som matchar min nyinköpta dessutom, sandaler och solglasögon till detta! Uh vill ha  sommar och värme nu!
 
 

22 februari 2015

Mammastjej

Mode barn

Igår tog jag och Lea bussen in till stan för att titta efter en ny overall till henne då hennes börjar på att bli lite för liten. Tänkte att man kan säkert fynda någon på sportlovsrean men de gick inte så bra. Bara 92 or kvar typ överrallt, typiskt att de inte va Belle som behövde ny overall då de är hennes storlek. Men jaja, vi gjorde vår dag på stan till en mysig utflykt istället och gick och strosade runt i lite butiker, tog en fika och tittade in i lite fler butiker. Sicken tur att Lea är precis som jag, hon älskar att shoppa och gå i butiker. 
När vi gick förbi Odd Molly sektionen på Åhlens city så kunde hon inte hålla sina fingrar i styr. "Åh mamma en sån här vill jag ha! Vilka fina klänningar!" Känns som att detta kommer bli dyrt när hon blir äldre hehehe... Bra smak har hon dock! 
 
 
 
 
 Men lite fynd gjorde vi allt. Två jättesöta klänningar från HM till våren och en tunika till Lea och en byxdress i spets till Belle från Zara.
 
 
Lånad bild från Zara