Har samlat ihop lite höstfavoriter till Belle på Zara. Gillar de ljusa färgerna och så länge hon inte hoppar runt i geggapölar så funkar det på henne, vi får väl så hur långt i utvecklingen hon är i höst, haha!
 
Kanske med dessa söta gympaskor till...
Tycker att det är så kul att sitta och kombinera ihop små klädesplagg till Belle. Lea är inte lika lätt då hon nu kommit in i en period där hon vill bestämma själv vad hon ska ha på sig och inte så tyvärr har jag en hel del kläder som jag tyckte va jättefina och köpt men som bara får hänga på en galge i garderoben :(
Nu har jag lärt mig att jag först plockar ut de jag tycker om sedan får hon välja bland de och de funkar jättebra!
 
 
Har ni sätt att House Doctor kommit med ett nytt sidobord snarlik deras Mix som funnits några år? Jag bloggade ju om att Åhlens skulle släppa ett i ljust trä och nu har självaste House Doctor också gjort det. Nu blev kopian på Åhlens väldigt lik! Tycker dock att Åhlens sidobord fortfarande är snyggare och håller på att sparar så jag kan köpa två stycken :)
Ja, det är de man får göra när man går på mammapeng och Andreas går på pappapeng men det är väldigt trevligt att ha honom hemma hela sommaren så de ska vi nog klara :)
 
Mix sidobord med ofärgade lådor och Åhlens "kopia" med olika färger.
 
Va inne på Jotex och kollade på en matta som de just nu har kampanj på. Kanske skulle passa till vårt sovrum då jag gillar mönstret med stjärnan och har de på en del grejer redan.

 
Gillade även denna lilla ljuslyckta!
Lite lantlig stil som tilltalar mig i detta fallet.
 
 
Har börjat kolla lite efter höstkläder till tjejerna. Känns ju lite konstigt när de är 28 grader och soligt men kan inte låta bli när så mycket fina höstnyheter droppar ner i butikerna just nu. Tycker att gult kan vara så snyggt på regnkläder till barn och Lindex har fått in en jättefin regnjacka, vet dock inte om Lea tycker de är lika fint som mamma då hon tycker allt ska ha en rosa nyans... Men tänk va snyggt med ett par gula små stövlar!