Skulle vilja shoppa på mig lite favoriter från lagerhaus. Behöver massor av snygga galjar och  förvaring sitter ju ledig fel ;) Spanade in hashtagen #lagerhausfavoriter och fann lite inspirerande bilder. Vad tror ni?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite tips på snygga inredningdetaljer. 
Almunackan på bild ett, bordstabletten på bild två, förvaringsaskarna på bild fyra, marmor skärbrädan på bild fem och de svarta lampskärmarna/ställningarna på sista bilden. Så snyggt!
 
Bilder från instagram 
 

28 september 2014

Helglugn

Vardag

Så mysigt med helg! Lugnet av att inte ha några planer eller någon anledning att stressa är underbart. Kan sitta länge och äta frukost och sedan dra runt här hemma och fixa och dona.
 
Igår va Lea på barnkalas och idag tog mamma och pappa henne till dansen.
 
 
 Jag fick nämligen ett infall och färgade håret blont igårkväll... Eller de vart gult, så fick ta mig ner på stan imorse för att rätta till det och låta proffsen göra sitt. Vart super nöjd trotts att prislappen vart liiite dyrare än om jag lyckats på egenhand...
 
 
 
 

26 september 2014

Fredagkväll

Vardag

Då va det fredag igen.  Älskar denna dag! Har varit sprudlande och glad hela dagen då allt känns så lätt och roligt när man fylls upp av denna fredagskänsla. Vet inte om det bara är jag som blir så här påverkad av saker men älskar känslan! Det är samma lätthet och glädje jag fulls av när solen skiner. Det kanske är vanligare, att man påverkas av vädret...
 
Har varit runt och gjort lite ärenden efter jobbet. Var bl a på posten och hämtade ut ett paket (Wihu) och sedan en sväng till systemet. Vårt vinställ har ekat tomt ett tag så tyckte att det var time att fylla på lite ;) Köpte ett rosevin som jag vart rekommenderad av mina gamla jobbarkompisar i torsdags. Har ni provat detta? 
Ska ja tydligen bara en höjdare!
 
 
Vart dock rödvin ikväll och kan
rekommendera att ni gör era posten och Systembolagetärenden någon annan dag i veckan då det tog 1,5 timme extra för mig att bara ta mig hem... Men tillsist vart det fredagsmys även för mig! 
 
 
Tjejerna la sig rätt tidigt för en gångsskull så jag kunde ligga och titta på vad jag ville på tvn och sedan vart det sängen även för mig. Fastnade dock även där med en redigeringsapp som heter Camerabag 2. (Tips, superbra!) Mixtrade lite med en selfie...
 
 
Rätt kul faktiskt! Har ni någon favvo app ni använder på era bilder?
 
Trevlig helg till er!