30 juni 2015

Poolhäng

Vardag

I söndags valde vi att dra ut till mina föräldrar och bada. Solen strålade och varma vindar svepte runt så vi kände både jag och barnen att vi behövde svalka oss lite. Det känns också som att det bara är att passa på när det äntligen är så fint väder. Ser ju inte ut som att det ska bli så jätte bra väder på vår semester tyvärr... 
 
 
 
 
 
 
 
Det badades för glatta livet och Belle vart så trött så hon nästan somenade sittandes i solstolen. En superhärlig dag fylld av energ och hoppas nu bara på fler liknande denna sommar!
 
Blir så inspirerad av olika förvaringslösningar, pyssel och planeringssaker så måste bara dela med mig av dessa fina bilder. Även denna gång är det Granit som levererat!
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar att jag hade en liten arbetshörna hemma för min dator. Tyvärr är det detta jag fått göra avkall på för att få en stor garderob (klagar inte på den) men ni vet, man  behöver ju alltid mer utrymme :D 
 
Men hade jag haft en så hade jag gärna gjort något i denna stilen, fast med lite guld såklart! ;)
 
 
 
Sånna här pennställ kanske... <3
 

28 juni 2015

Solsken

Vardag

Visst blir man bara så glad av att vakna upp till strålande sol?! Känns inte som att man som boende i Sverige är van vid detta så när det väl händer så blir man bara så glad!
 
Hoppas på samma energi som igår men det är nog lite svårt då man måste vila upp sig också. Kan ju inte komma till jobbet på måndag och va helt slutkörd...
 
I gårkväll kom en kompis över på ett glas och lite tjejsnack. Så det vart även lite trevligt häng och inte bara fix igår. 
 
 
Nä idag bär det av ut till Tyresö för att hänga lite vid poolen med barnen. Mina föräldrar har ju en härlig uteplats med pool och nu är den äntligen uppvärmd till acceptetad badtemperatur. Hoppas ni får ha en fortsatt trevlig helg!