28 februari 2017

Semmeldagen idag!

Vardag

Denna dag har nog inte undgått någon, även semmelstrejkarna har nog sett att varenda instagram, spapchat och bageri svemmar över med semlor idag. Vi köpte med oss några på vägen hem från jobbet på ett ställe här nedanför som hade staplat semmlor i pallar och ordnat med försäljning utanför bageriet då det vart så mycket folk. Haha, vilken hysteri! 
 
 
Fick ett par jättevackra rosor av mamma och pappa i veckan också. En liten försenad alla hjärtansdag bukett. Gulle mamma och pappa <3 Blommor kan man ju aldrig få för många av!
 
Nä, nu ska vi fetta oss med dessa denna fettisdag till ära ;)
 
 
 

27 februari 2017

Krassliga

Mammaliv

Vi har dragit på oss några ihärdiga och jobbiga basiller här hemma. Helgen har därför gått i lugnets tecken med undantag för ett biobesök med barnen igår. Vi hade nämligen köpt biljetter till Bamse. Det var Belles första biobesök och det gick jättebra. Vi moffade i oss popcorn då barnen absolut ville dela på en stor(!!) 
 
Men när vi kom hem sen så kom febern och hon däckade på soffan redan klockan 16:30. Så idag är det vab här hemma. 
 
 
 
Venckans designnyhet kommer från Fritz Hansen Choice 2017 och är en nytolkning av Arne Jacobsens ikoniska 7 serie. Denna gång sammanfogar han det funktionella och minimalistiska danska designuttrycket med mjuka färger av japanska körsbärsblommor. Ett uttryck som förmedlar Fritz Hansens kontinuerliga utforskande av naturliga omgivningar och framförallt den materialkännedom som företaget är renommerat för. Jag gillar verkligen stolen i vinrött, jag är ju som ni läst tidigare lite såld på just den färgen. Det är ju bara för snyggt med just detaljer i vinrött, viktigt är dock att det är den där mörka vinröda så det inte blir för "juligt" i uttrycket.
 
 
Man kan köpa denna stol på fler olika ställen men Länna möbler har en vårrelease med erbjudande på denna just nu (t o m idag 26/2) så pappas på!