Trevlig Valborg till er! I dag var det tänk att vi skulle hem till min bästa kompis med familj och fira Valborg samt hennes födelsedag som också råkar inträffa den 30/4. Hon och kungen firar vi alltså utöver att vi även firar in våren idag!
Men tyvärr fick hennes dotter feber så vi va tvungna att avboka.. Usch, har ingen lust att torka fler näsor eller behöva spruta in mer hostmedicin i barnens munnar nu! 
 
Vi har istället lagat en god middag här hemma. Eftersom min man äter enligt lchf och jag lagt ner min viktnedgång den senaste tiden så vart det en det varmrätt med mycket smör, bacon och grädde och till efterrätt vart det en smulpaj a la lchf med rabarber. Har precis kommit på (läst mig till) att rabarber är helt okej i lchf då det bara är 2,7/100g kolhydrater. Perfekt ju! 
 
 
 
Smulpajen va supergod med vaniljglass och i Andreas fall lchf-glass. Kommer publicera receptet imorgon. 
 
Har köpt jättesnygga servetter från Ferm living med marmormönster. De fick pryda vårt Valborgbord. 
 
 
Imorgon blir det dock andra bullar! Eller inga bullar kan man säga då jag känner att nu måste jag börja tänka på mitt hettsätande... Ska ha 1 maj som startdatum och köra till målvikt! 
 
 

29 april 2014

Tavla?

Mammaliv

Tog en så fin bild på tjejerna i Vasaparken häromdagen. Funderar på att göra en tavla av den... Vad tror ni, i färg eller svartvit?
 
 
 
Har ju velat ha en tavla på tjejerna länge men har inte kunnat bestämma mig över vilken bild eller hur stor den ska va. Men nu har jag en vision över resultatet här hemma, ska bara bestämma vilken jag gillar bäst... Tror den svartvita....
 
 
I helgen vart jag även bjuden på födelsedagsmingel hos en av mina vänner. Super trevligt hade vi och hon hade ordnat med bubbel, ost och kex och lite charkisar. Perfekt plockmat, sen kom en gudomlig efterrätt. 
Känner ni mig så förstår nu att efterrätten är bland det viktigaste man kan ha på en bjudning och denna var mer än godkänd!
 
 
 
 
 
Vaniljpanacotta med rabarberkompott, mums!