31 oktober 2015

Dejtnight

Restauranger

I torsdags va vi barnfria här hemma då mina föräldrar ställt upp som barnvakter med övernattningsgäster. Då passade jag och mannen på att gå ut och äta en bit. Vi fick till ett ställe här vid oss som serverar tapas. Caliente heter det och det vart en väldigt lyckad kväll. Tapas är så trevligt då man sitter länge och provar olika små rätter, smakar på varandras och dricker sangria. För de hör ju också till :)
 
 
 
 
 
 
Här är jag med den snyggaste mannen jag känner. Vart till och med en efterrätt... Frozen cheesecake, väldigt god. 
En bättre torsdag helt enkelt! Idag är det lördag och det väntar både kalas för de små, bus eller godis och fest för mig. Har därför stora förhoppningar på denna halloween! 
 
Trevlig Halloween till er!
 
 

30 oktober 2015

Halloweenpynt

Halloween

En dag till självaste Halloween idag. I år infaller ju halloween och alla Helgona på samma dag, oturligt nog... Vill helst inte gå med barnen och busa efter godis på den dagen då alla ska tända ljus och minnas de som gått bort. Vissa kan ju va väldigt ledsna just denna dag men vi tänkte ändå gå till några hus där vi vet att de också finns barn som ska gå. Nästa år är bättre då Alla helgona infaller den 5 november istället. Halloween är ju alltid den 31 oktober medan Alla helgona varierar då det är den första lördagen som infaller mellan 31 oktober och 6 november. 
 
Pyntade lite hemma med mina målade pumpor, lite råttor och blommor för att få lite stämning. 
 
 
 
Tyckte våra pumpor vart väldigt fina. Köpte en pumpa var till oss men Belle förstod inte riktigt tjusningen med att måla på pumpan utan målade istället på tidningen som jag lagt som skydd för bordet under... Så det vart två pumpor till mig :)
 
 
 
Trevlig helg!
 
 

29 oktober 2015

Julglimtar

Julen

Nu känns det inte för tidigt att börja posta lite julglimtar här på bloggen. Många företag släppte ju bilder ur julkollektionen redan i augusti men då vill man ju inte titta åt det hållet utan dra ut på sommaren så länge man kan. Men nu ser jag fram emot julen och allt ljus och mys som det för med sig med pynt och lyktor. Advent är ju första anledningen att börja pynta och det är ju redan 29/11 i år så bara dryga månaden har man på sig att shoppa på sig de man känner att hemmet (och en själv) behöver.
 
Jag fortsätter med lite inspirerande bilder från bla lagerhaus (som för övrigt har 20% på hela ordern om du beställer idag 29/10!!).