31 maj 2014

Skojakt

Mode vuxna

Är på skojakt. Är ute efter ett par snygga klackskor men kraven jag har på dem är rätt höga så får se om jag finner några....
 
De ska funka ute på sommaren, inte va för instängda då det kan bli varmt men inte för öppna då de kan se för "naket" ut. De ska helst va svarta och mjuka att gå i, helst gummisula/klack och gärna inte för höga då jag redan är lång. Ja ni hör, är det helt omöjligt eller? 
Hittade dessa på Nelly och gillar verkligen stilen fast tror att dessa blir för höga...
 
 
Tänkte gå ut på stan någon dag i veckan som kommer och söka igenom var ända skobutik i city för skoskav av fel sorts skor det klarar jag mig gärna utan! 
 
 

29 maj 2014

Glass i solen

Vardag

Åh va trötta vi varit allihopa hela dagen. Det var svårt att ta sig till att göra något men har man två barn som behöver stimuleras är det ofta bäst att hitta på något så man inte blir galen av all rastlöshet som de små liven utsöndrar ;) Det vart ju rätt härligt väder också trotts en prognos på moln och kallt... Vi tog först en prommenad till Stockholms glasshus och köpte lite glass att smaska på. Deras uteservering låg dock i skuggan runt den tiden så vi beslöt oss att gå hem och sätta oss på vår innegård istället. 
 
 
 
 
 
 
Efter glassen hämtade vi lite dockor som Lea kunde leka med då vår innegård inte är rustad med några roligheter för barn... men dockor funkade bra :) 
 
När solen försvann bakom hustaken tog vi en prommenad till tjejernas morbror för lite mer lek och balkonghäng för mamman :) Skönt det är att ha familj nära, kravlösa och mysiga besök!
 
Man märker att vi satt på en restaurang på Strandvägen på fler saker... Sak ett, menyn och drinklistan, ska vi ta en...jag kan inte äns utala drickat och svindyrt va det sen var vi på jakt efter en toast skagen men vart vi än tittade fans det bara musslor, anklever och tartar av lite olika slag...
 
 
Vi blev så förvirrade av alla fina rätter så vi satsade båda på det enda säkra kortet på menyn, hamburgare :D
 
 
 
Den var också väldigt fin och mycket god, passade oss superbra! Sak två, fina bilar på gatorna att titta på när vi satt och åt ;)
 
Vi tog även ett glas på Strandvägen 1 (stället hette så) och sedan bar det av mot Berns för lite mer dricka och dans. Fint ska det va! Haha, en öfrekväll kan man säga!
 
 
 
Musiken på Berns va dock ingen höjdare den kvällen men vi kom in utan att behöva punga ut några kronor i inträde (sjukt dyrt ju, 220kr per person bara för att komma in!) så vi va nöjda och stannade väl till 02 nånting innan det bar av hemåt.