Känns som att jag är inne på att julpynta lite hehe, ett inlägg till om julpynt men kunde inte låta bli när jag hittade dessa gobitar på ett av mina favoritmärken, danska House Doctor hemsida.  Här är några av deras nyheter till hösten och vintern 2013. Det gäller ju att göra sin research så man får det bästa och finaste i sitt hem när det väl gäller ;) Blir inte du också hur sugen som helst på att få piffa lite med julstjärnor och vinterdekorationer!
 
 
 
 
 


 
 
På tisdag fyller Lea fyra år och de ska vi såklart fira men det blir helgen efter då en tisdag är lite svår att ha kalas på...Så brukar vi göra när man fyller mitt i veckan, då får man snällt vänta på kalas till nästkommande helg. Men lite firande blir det allt på rätta dagen då vi har födelsedagsfrukost på sängen med lite fika och paket. Står lite i valet och kvalet hur vi ska bygga våra traditioner här hemma, ska vi servera tårta på sängen eller räcker det med en frukost med mackor och yougurt...Hur gör ni? Man vill ju gärna att det ska vara lite mer speciellt än en vanlig frukost men vet inte hur bra det är att börja dagen med en tårta :D
 
I går slog jag in lite paket när barnen hade gått och lagt sig, man får passa på när man inte själv känner sig som en klubbad säl på kvällen utan har lite extra energi. Då fick jag också chansen att inviga vår nya förvaringslösning av allt presentpapper och snöre som annars ligger lite utspritt här hemma. Tyckte den var jätte snygg och det fick plats väldans massa papper och snöre i den. Nu hänger den i städskåpet bredvid mina recyclerör och jag vet vart allt är till nästa inslagning ska ske :)
 
 
Kalaset kommer att ha temat "Havet är djupt" då Lea är inne i en sjöjungfruperiod så det blir en liten maskerad, gästerna har blivit ombedda att antingen klä ut sig till eller piffa sig med något från det stora blå. Får se om det kommer någon med sjögräs på huvudet eller snäckskal som överdel :D
 
 

28 september 2013

Julen 2013 på IKEA

Julen

Har haft lite fullt upp med skolan i några dagar men nu är jag tillbaka på bloggen och har hunnit med att lura efter lite bilder på julen på IKEA :)
 
Så det blir en liten smygstart med lite pressbilder från IKEA. Ja, jag vet att det är tidigt men älskar man både pyssel, pynt och jul som jag så kan man inte låta bli att kika lite och de ser ut som att de kommer med mycket fina saker.