18 februari 2019

Kärlek i luften

Livet

 
Är det bara jag eller blir ni också lite mer kära på våren? Blir liksom lite nostalgisk och tänker tillbaka på fina stunder vi haft tidigare år tillsammans. Är så otroligt glad att jag fan kärleken igen. Trodde inte för allt i världen att jag efter ett misslyckat äktenskap skulle orkade med fler karlar i mitt liv. Hade bestämt mig för att bli singel och va de ett bra tag. De va också min mentala inställning när jag började träffa Oskar. Han jobbade lite i motvind kan man säga... Men jag är så glad att han hade de gamet han hade, för tillslut så släppte jag muren och kunde känna känslorna. Galet det där hur man fungerar. Att man först kan va så övertygad över något och sedan bara kolapsar allt man trodde och allt förändras. Men det är väl det som är livet, det går inte alltid att förutspå men man lär så länge man lever. 
 
 
Nu sitter vi och planerar denna vår och sommaren ihop. Vad vi vill hinna med, när ska vi ta semester och om vi vill resa någonstans osv. Brukar ni planera mycket i förväg eller är ni mer spontana? Jag gillar att planera in stora saker så som resor men gör gärna små spontana utflykter. Då behöver jag inte mycket planering. 
 

17 februari 2019

Söndag med sol

Vardag

 
Gud vilken härlig söndag vi haft! Började dagen med jobb och visningsstyling. Gick upp tidigt och åt frukost i lugn och ro, älskar egentligen tidiga mornar då man får ta de lugnt. Att få vakna till med en kaffe i handen till lite lugn musik är för mig den bästa starten på dagen. Har alltid på musik när jag äter frukost, känns som att jag vaknar till och får rätt mängd energi för att kunna ta mig an dagen.
Nu när jag fått lägga upp mina dagar själv har det istället blivit rätt vanligt att jag jobbat sena kvällar istället och då sovit lite längre men tänker nog ändra på de. Tidigare mornar och tidigare kvällar går mer hand i hand med mina barns veckor också så de funkar egentligen bäst på de planet också.
 
När jag kom hem från jobbet var Oskar och Sigge påväg ut så då hängde jag med på en förmiddagsprommenad till Karlbergs slott. Denna sol är ju bara helt underbar! Vi köpte med oss varsin latte och tog med en filt och satte oss på trappan till slottet och njöt i solen. Detta va första gången jag faktiskt kunde ta av mig jackan och riktigt njuta av vårsolen. Sigge njöt också, haha!
 
 
Sparade ner en bild på honom från min instastory. Tyckte nämligen att jag lyckades fånga hans personlighet väldigt bra på den. En riktig lifsnjutare ;)
 
När vi kom hem började jag rensa i skåpen här hemma. Herregud va saker man har, funderar på att dra ihop en loppis antingen här hemma eller via nätet. Har ju allt ifrån prylar till inredning och kläder som jag inte använder längre som jag egentligen bara skulle må bra av att bli av med. Hm ska fundera ut vad som skulle passa mig bäst... Har ni tips får ni gärna kommentera ♡ Sedan vart det seriemaraton. Har ni sätt den nya serien Dirty John på Netflix? Fick tipset av en följare på instagram och vi blev helt fast! Galet bra!
 

15 februari 2019

Glasögon till Belle

Vardag

 
Lilla skruttan, Belle har fått glasögon. Va och lämnade över de igår med en liten alla hjärtas dag present. En ryggsäck och ett glasögonfodral i glitter. Allt ska ju glittra i denna ålder. Lea fick också något litet, en topp och en magväska också den i glitter ;)
 
 
Hade ni en fin alla hjärtans dag igår? Oskar överraskade med en blombukett trotts att han låg däckad i magsjukan. Gulle han!
 
Idag är det veckas bästa dag, fredag! Så härligt, trotts att vi va tvungna att ställa in middagen som vi hade tänkt ha hemma hos oss med några vänner. Så typiskt med dessa sjukdomar som härjar just nu. Får en bara att längta mer till våren mer. Hur är ni, mer av en vinter eller sommarmänniska? När jag blir pensionär lovar jag att vi har ett ställe utomlands där vi slipper slask och grå dagar. Är definitivt en sommarmänniska. Allt känns så mycket lättare när det är varmt och man slipper alla lager på lager... Men kommer nog hem för att uppleva den krispiga vintern också, den får man ju inte missa!