Ett år har gått, ett år fyllt med massor av händelser i mitt liv. Många händelser som jag inte skulle kunna förespått på tusen år om ni skulle frågat mig förra nyår.
 
Efter en stormig vår med skilsmässa och bodelning och allt vad det innebär med två barn inblandade fick jag i somras känslor för en kille som jag aldrig trodde jag skulle få känslor för. Inte för att han va dålig utan för att vi va så bra vänner och jag såg inte på honom på det sättet. Men omständigheter förde oss samman och det för mig oförutsägbara hände. Jag blev förälskad.
 
Många händelser under året har varit rätt jobbiga så det har vart väldigt skönt att ha förstående vänner och familj runt sig. Så för att summera blickar jag tillbaka på ett år med känslorna i djupa dalar och höga toppar. Är väldigt redo fär att välkomna det nya året!
  
Har samlat ihop lite bilder från året som gått med början längst upp i januari med kalas och kickoff. Sedan Valborg, tjejhäng på spa, påsk och födelsedag med "more is more" tema. En sommar med summerburst, massor med roliga oooaw, midsommar i Tyresö, Kolmården med tjejerna, Ibiza med kusinerna, besök i Tyresta med ponnyridning, kräftfest, kryssning med min nya kärlek, semester med bad och massor med roliga utflykter med tjejerna. Hösten gick fort med halloweenfester och middagar för att övergå i glöggmingel, roadtripp, jul, teater och idag en glittrande nyårsafton! 
 
 
Gud va känslor som kommer när man blickar tillbaka på det gångna året. Trotts att det hänt så mycket roligheter så ser jag väldigt mycket fram till nästa år! 
 
Gott slut!
 

29 december 2016

Underbara jul

Vardag

Gud vilken härlig julledighet jag haft. Trotts att den inte blev riktigt som planerad då barnen vart magsjuka mitt i allt. De skulle ju fira julafton med sin pappa och hans sida av släkten men på julaftons morgon kräktes Belle så de vågade inget annat än att var hemma. En stor besvikelse för tjejerna men inget annat att göra. Vi fick istället fira några dagar senare, så den 27:de vart det lilljul med mina föräldrar och bror. Det gick ju det också då vi alla var lediga i några dagar. Tur de!
 
 
Smått besvärade för att sedan hitta till min snapchat på mobilen haha, sötis! 
 
Herrregud vad presenter de fick! Har sagt till mina föräldrar att inte köpa så mycket men förstår att det är svårt när man bara har två barnbarn att handla till. Skenar ju lätt iväg för en annan också... Det finns för mycket söta och roliga saker där ute. De fick bl a varsin mickrofon med stativ så nu är det uppträdande om vart annan här hemma. 
 
Några av mina fina julklappar. Fick bland annat de fina knivarna i guld från house doctor, jättefina handdukar i grå/svart med guldrand från HM Home, ekollon vasen från svenskt tenn och den vackra By Malene Birger sjalen! Så glad! 
 
Imorse var det dock dags att ställa klockan då jag skulle tillbaka till jobbet. Är rätt skönt också att får ta sig hemifrån och ta tag i vardagen lite. Man blir ju annars lätt förslappad när man hasar runt där hemma. Känns efter ett tag som att det ända man gör är äter och vilar när man är hemma i några dagar. Aja, kan ju va välbehövlig avkoppling det också :)
 
 

25 december 2016

God jul i stugorna!

Julen

God jul till er alla! Julafton igår var första julafton på sju år utan barn för mig så det kändes väldigt annolunda. Spenderade den på ett nytt sätt trotts att jag var med mina föräldrar. Vår tradition brukar annars vara att vi firar hemma hos mina föräldrar då vi haft gamla som kommit och firat och inte klarat att ta sig någon annanstanns. Men nu har de tyvärr gått bort så i år vart det ett firande hemma hos min moster och hennes man.
 
 
Supermysigt var det och vi åt och drack massor med gott samt liksom många andra (de flesta andra om man kollade Facebookflödet) körde julklappsleken. Vi körde så att alla köpt två paket var för runt 75 kr och sedan fick vi slå tärning om att först välja paket och sedan få ta av varandra. Nytt för mig i år va att vi inte öppnade paketen utan det vart mer rättvist då man tog av varandra då det då blev att man automatiskt tog av den som hade flest och inte krig om en grej som det annars lätt blir...