6 mars 2017

Helgen!

Vardag

Har haft en så mysig helg med mina små hjärtan och min kille. Det blev rikligt med familjeskoj i lördags då vi först var på teater och sedan åkte till Junibacken på Djurgården. Kan säga att de va fler som besökte Junibacken den dagen så de var lite trångt. Gillar annars att strosa runt där inne med barnen i lugnan ro. Men det var okej ändå, tråkigt bara att vi inte fick plats på Mumin-showen som vi ville se... En föreställning den dagen fick räcka.
 
 
I går hade vi en hemmadag. Tänkte att det skulle va skönt då vi härjade runt så på lördagen men alla som har barn vet att en hemmadag aldrig blir lugn. Barnen klättrade lite på väggarna medan jag försökte rensa lite i skåpen. Blev väl kanske inte så avkopplande som jag hade hoppats men men...
 
 
Fick lite snyggt i och på skåpen iallafall. Har gjort en första utrensning så ska sälja massor av saker på nätet tänkte jag. Möbler lägger jag nog ut på Blocket men prylar känns mer som facebook passar. Har hittat en jättebra grupp som heter "Lyxloppis heminredning Stockholm" där det budas hej vilt på fina saker. Har ni inte gått med än så rekommenderar jag det. Superbra grupp för ett mindre slit och släng samhälle!
 
 
Birgitta

Ser så mysigt ut!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress