13 februari 2017

Helgen

Mammaliv

Jag har haft några intensiva men supermysiga dagar denna helg. Fredagen spenderade vi som vi helst gör, bara vi, hemma i soffan framför en bra film med tacos och en skål chips. Bästa stunden på hela veckan! 
 
Lördagen började med dans för båda tjejerna. Belle började i ny grupp och dansar nu "Sagobalett". De va bara för söta alla de små liven i deras balettklänningar med all tyll där de skuttade runt i salen. Imponerande nog så klarade hon av att lära sig flera positioner och steg redan vid första tillfället. Lea dansar något som heter mixdans, där får man prova på massor av olika dansstilar. Denna vecka var det jazzbalett så hade två små ballerinor med mig därifrån. 
 
Vi tog oss sedan till isbanan med några vänner, drack varm choklad och åt bullar. Detta är ju en av de mysigaste sakerna man kan göra på vintern tycker jag. Riktig kvalitetstid med varandra. 
 
 
Kvällen bjöd på mellomys med middagsgäster. En supertrevlig kväll. Vad tyckte ni om Mellon i lördags? Jag tycker att rätt bidrag gick vidare till final, bäst var ju Mariette ändå.
 
Söndagen bestod först av plock och städ här hemma.  Men vid 16:00 var det dags igen och några vänner med barn kom över på middag. Det lektes och härjades fram till 20-tiden, då märkte man på barnen hur trötta de va så bums hamnade de i säng. 
 
En liten nyinflyttad apa har fått ta plats på soffbordet. Fann den på Tradera till ett föremånligt pris då den vart utställningsföremål. Nä, nu är jag redo för en arbetsvecka till. Ska även sätta igång med ett litet projekt här hemma. Ni ska få se :) 
 
 
Hoppas ni haft en skön måndag allesammen!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress