19 april 2017

Vardag igen!

Vardag

 
Så då va det vardag igen efter en långhelg ledigt över påsk. Lea, min stora tjej gömde sig bakom mig när jag skulle lämna henne på skolan i går och menade att det va så länge sedan hon träffade sina kompisar ni så hon var lite nervös. Sötnosen, minns själv hur det kändes att va tillbaka från ett lov. Lite spänd och blyg men förväntningsfull och nyfiken för att höra om ens kompisars ledighet. 
 
 
Påsken har vart så mysig! Den började ju med födelsedag för mig på skärtorsdagen och middag ute med min kille. Sedan fortsatte den med påskfirande med min släkt på långfredagen, därefter en tripp till min killes hemstad Linköping på påskafton där vi spenderade resten av påsken.
 
Linköping är en så härlig stad och vi tog det riktigt lugnt hela helgen. På söndagen strosade vi omkring i gamla Linköping, fikade, gick i gamla affärer och blev bortskämda av hans mamma. Detta kan man verkligen kalla semester, så härligt och trevligt! Men nu är det tillbaka till vardagen som gäller. Nästa lov vi får se fram emot är sommarlovet!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress