Källa burkatron
 
Tips 1; Doppa och måla trä-ägg, finns bl a på Panduro. På detta sättet kan du välja färg och mönster helt själv och få det att passa in hemma hos just dig. Äggen kan man lägga löst på bordet som dekoration vid påskmiddagen men också ha i skål eller lägga på fönsterbrädan som ett litet påskpynt.
 
Källa skönahem
 
Tips 2; Klipp ut kaniner i färgat papper och sätt en liten bommulstofs på rumpan. Mallen kan ni hitta här. Blir en så fin girlang om man hänger upp dem på ett snöre över påskbordet. Detta gjorde jag själv i rosa förra året och det vart jättefint!
 
 
 Tips 3; Klipp ut egna fjädrar till antingen riset eller bara som dekorativt pynt. Det enda som behövs är papper i önskad färg, gärna av lite hårdare slag och en sax. Klipp ut en fjädersilhuett och "fransa" sedan till kanterna så kännslan blir som en riktig fjäder.
 
Källa neuerstoff
 
Tips 4; Äggkoppar av träkulor. Äggkoppar kan man ju använda året runt men allt pyssel som inkluderar ägg känns ju ändå rätt påskigt så den får vara med här också. Instruktionen finner ni här om ni kan språket annars förstår man ju en hel del av bilderna också ;) Träkulor finns också att köpa på t ex Panduro.
 
Har ni egna påskpyssel eller vet något snyggt så länka gärna inläggen i kommentarerna. Är ständigt på jakt efter inspo! Trevlig påskledighet till er!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress