20 mars 2016

Earth hour

Mammaliv

Igår va det Earth hour mellan 20:30-21:30. Släckte ni lamporna? Jag kom på det ungefär när halva tiden gått. Tycker dock att själva grejen är jättebra både för att uppmärksamma miljön men även för att få lite kvalitetstid med varandra. Att få släcka ner och stänga av elektroniken hemma. Detta tycker jag vi ska göra oftare hemma, kanske t o m en timme varje kväll, innan läggningen av barnen. Ta tiden till att umgås, spela ett spel eller bara sitt och prata.
  
Har faktiskt en ny rutin med Lea då jag sätter mig i hennes säng och pratar igenom dagen och vi går igenom  funderingar som hon har. Det är så lätt att bara lägga barnen och sedan få gå och ha egentid men tycker att de blivit en mycket viktig tid på dygnet då hon varvat ner och ska sova och då innan kan ventilera lite tankar. Mysigt och viktigt att få reflektera med någon kan jag tycka, kommer också ihåg själv hur mycket jag uppskattade denna tid med mina föräldrar när jag va liten. 
 
 
Tände lite ljus och satt och mös. Njöt även av min nya ljusstake "Liljan" som jag budat hem på Tradera för halva priset. 
 
Idag blir det dans för Belle men annars rätt lugnt. Hade tänkt påskpynta med tjejerna. Får se vad vi pysslar ihop :)
 
 
Linda

Vi glömde helt bort det. Men vi brukar inte ha så mycket lampor på i vanliga fall heller!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress