Är på riktig kakelspaning just nu. Alltså på jakt efter ett snyggt och häftigt men samtidigt inte för udda kakel. Vi ska renovera ett kök och jag vill verkligen hitta ett kakel som sticker ut men som inte känns rätt just nu men kanske inte om två år... Många kör ju på klassisk vitt just nu och tror nog att det lutar åt det här också. Vitt passar ju till allt. Här är en bild på det mest klassiska kaklet och det populäraste justnu. Antingen kan man köra halvvägg som nedan eller så kallar man hela vägen upp. Båda är snyggt tycker jag så det beror ju på hur köket ser ut. 
 
 
Detta kakel med svart/mörkgrå fog tycker jag passar in i ett kök med industriell stil. Det är ju också snyggt och väldigt modernt men det skulle inte passa i vår lägenhet men gillar det väldigt där det passar in. 
 
 
Dessa bilder har jag sållat fram från nätet men vet inte vart man kan köpa alla eller vad de kostar. Sånt är ju tyvärr avgörande också ;) Kolla på detta kakel nedan, hur häftigt är inte detta? Absolut en av favoriterna. Marmormönstrat fiskbenflätat, kan ju nästan inte bli bättre! 
 
 
Men denna är min personliga favorit, vet inte om det är hexagoner med mönster eller om det är fyrkantiga kakel bitar... Någon som har koll på vart jag kan hitta detta?
 
 
Ett annat alternativ är ju att måla väggen i en vattenavvisande färg. Det kan bli väldigt snyggt om man kör vägg, bänk och diskho i vitt. 
 
Bilder från Pinterest 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress