18 september 2015

Hösten är här

Vardag

Jaha, då inleder vi denna helg med ett bryskt uppvaknande, hösten är här för att stanna. Finns ju inget som lockar mer just nu än att sätta sig på ett plan mot varmare breddgrader och få njuta av lite mer sol. Jag vill förlänga sommaren något. Känner mig inte på något sätt klar med denna sommar då jag inte fått nog av sol och värme än... Får se om det blir en liten weekend någonstans... 
 
Ikväll har vi vart på restaurang med några kompisar. Tjejerna blir bara bättre och bättre på detta och det gäller bara att de har något att pyssla med innan maten kommer och att man beställer något som man vet att dem gillar. Då minskas bråken och stöket ner till nästan inget och man kan lugnt sitta och prata och njuta själv. Tycker att det är viktigt också för barnen att lära sig äta ute. Hur man beter sig och hur allt funkar. Lea älskar att få gå ut och sätta sig på något ställe och äta eller bara fika. Lite lyxigt och spännande.
 
 
 
 
 
Indiskt vart det denna gång och tjejerna började med var sin mangolassi, en mangodrink på yougurt. Sedan blev de kyckling med ris, inga konstigheter här inte. 
 
Kvällen avslutar vi med en barnfilm och ett rör med pringles som vi handlade med oss på vägen hem. 
 
Trevlig helg till er!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress