1 oktober 2015

Lea 6 år!

Mammaliv

Idag fyller vår äldsta dotter 6 år! Helt sjukt! Jag har sagt det förr och kommer säkert säga det igen, men vart tar tiden vägen!? Det går ju verkligen jättefort... Lite läskigt eftersom jag själv inte känner mig äldre alls, känner mig exakt som jag gjorde för sex år sedan. Eller lite smalare kanske då jag precis fött barn just idag för sex år sedan ;) Men annars ja, precis samma. Men så är det väl inte, har iallafall fått många fler livserfarenheter sedan dess.
 
Imorse sjöng vi för henne på sängen och det tog tre verser för henne att vakna men hon vakna med ett leende. Belle däremot tyckte bara att vi störde men efter hon fått sitt tröstpaket vart det helt okej. Jag hade gjort en liten glasstårta som de fick dela på efter frukosten. Populärt kan jag lova, hela gick åt! 
 
 
 
 
 
Min älskade födelsedagstjej påväg till skolan i sina nya kläder som hon fått i paketen. Så förväntansfull då alla kompisarna ska sjunga och ge henne teckningar. Det är ju hennes dag!
 
 
 
Höstjackan och höstskona på, riktigt kallt är det nu på mornarna, runt 10 grader. Tjejerna ska ha mössa imorgon, 1 oktober och nu börjar mössperioden!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress