15 november 2015

Födelsedagsmingel

Roligheter

Helgen är till enda, ännu en helg fylld av födelsedagskalas. Men det är ju trevligt! Denna helg skickade jag man och barn på barnkalas i lördags medan jag själv drog på spa på Sturebadet med min svärmor och svägerska. Väldans trevligt måste jag säga! 
 
Det va användning av presentkort från förrförra julen som höll på att gå ut. Varför är det alltid så? Man väntar in i det sista på att boka. Tänker att det ska jag göra snart och så går bara tiden. Men nu är det iallafall använt och Gud så härligt de va! Sturebadet är ju verkligen ett speciellt ställe. Väldigt lyxigt och trevligt. 
 
Hängde först i aromabastun och andades in massor av nyttiga örter och goda dofter för att sedan få en 50 minuters helkroppsmassage. Vi avslutade sedan med ett glas bubbel och lite häng i några soffor. Det kan man kalla lyx! 
 
 
 
Sedan va de hem och göra sig i ordning för ytterligare födelsedagsmingel. Min kusin som fyllt år och firade hemma med plockmat, drinkar och sötsaker. Mamma och pappa kom och hämtade tjejerna som till sin förtjusning fick sova över hos mormor och morfar. 
 
 
 
Supergod plockmat! Kan verkligen rekommendera att klicka gräddfil och kaviar på chips. Enkelt och jättegott!
 
 
En liten selfie innan festen. Hade för första gången satt på mig lösögonfransar helt själv och jag tycker att det vart jättebra! Kommer köra fransar varje gång jag ska ut nu haha! Bjuder även på lite "partygrupies" med oss kusiner :)
 
 
 
Gudomliga efterrätter som jag självklart va tvungen att smaka på, allihopa, trotts dietandet...
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress