Har inte hunnit blogga om helgen son var än. I fredags va jag och Andreas barnfria och tog tillfället i akt och gick ut och åt på Helenes krog här nere vid oss. Vi har vart där massor av gånger och vi är alltid supernöjda så nu när de renoverat upp sina lokaler beslöt vi oss för att gå dit. Min favvo rätt heter sir loin steak och är som det låter kött som serveras med tre olika såser (alla hur goda som helst) och potatisklyftor. Mums, säger jag bara! Måste vara den godaste rätt jag vet! Andreas tog lammracks och båda lyxsade till det med varsin efterrätt och vin till maten. Supermysigt, trevligt och gott! 
 
 
 
 
 
 
Efter maten vart det film hemma i soffan. En aktivitet som passade två trötta och väldigt mätta småbarnsföräldrar perfekt! Andreas hade ordnat sista delen av Hobbit. Perfekt film att dra en kväll när det inte finns några barn i närheten.
 
Ja, sedan hände inte så mycket mer dör oss utan Belle insjuknade i magsjuka så vi hamna i karantän... Idag har jag jobbat och Andreas har vart hemma med skrutten. Får se hur hon mår när jag kommer hem <3 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress