Va ute med min kusin och en kompis i veckan och firade semestern. Det va den enda dagen då solen tittade fram längre än en timme så de va ju härligt iallafall. Vi va först på ett ställe på Skeppsbron ungefär vid Slottsbacken. Adressen till restaurangen på nätet stod Slottsbacken så vi åkte till Gamla stan och vinglade igenom hela gamlas stan med högklackade skor.... Kan ju säga att man är glad över att breda klackar är moderna igen då det bara finns kullerstenar att stapla runt på! 
 
 
Köpte dessa nya skor i tisdags och är så himla nöjd! Supermjuka remmar i skinn och lagom höga. Har så svår annars att hitta sköna höga skor, får jättelätt skoskav så är ständigt på jakt efter sköna, snygga skor!
 
Till restaurangen, Mr French, så mysigt ställe men väldigt dyrt... Kan ju va värt ett besök ändå då det är så mysigt.
 
 

 
 
 
Så söta små hattar på vinglasen, det är detaljerna som är viktiga :) Maten va också jättegod och sällskapet va toppen. Så härliga, spontana och roliga tjejer som bjuder så sig själva, skrattade väldigt mycket under middagen :D
 
Vi fortsatte sedan hem till min kusin på Lilla Essingen där vi blandade mojitos, snackademer skit och njöt av hennes sjöutsikt! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress