19 juli 2015

Bilder

Vardag

En sak jag kan konstatera är att när man bloggar eller har instagram tar man mer bilder av vardagen än vad man gjorde innan. Kan ju själv tycka att detta är väldigt roligt då man sparar mer glimtar av ens liv som annars lätt glöms bort på så sätt. Det är ju också enklare att minnas och förklara hur saker och ting var när man ser en bild, en bild säger ju mer än tusen ord ;)  Nu när jag bloggat ett tag och själv följt en del bloggar så börjar jag också inse hur viktigt det är med BRA foton i bloggen. Man vill ju ha inspiration, variation eller bara något vackert att vila ögonen på. Därför har mitt eget intresse för foto och redigering av bilder också växt. Dock använder jag oftast min iPhone när jag fotar till bloggen men med rätt ljus så kan det bli väldigt bra! 
 
Här är min väns katt Elsa som jag fotade med min telefon och sedan ljusade upp i en app i telefonen. Nu är jag ju inte jätte duktig på att fota men jag tycker att dessa foton är bra nog för mig! 
 
 
 
Visst kan en och en annan bild med dålig kvalité också slinka med då jag även vill ha med vissa bilder för mig själv och min familj. Ska ju dock försöka lära mig att ta även dessa bilder på ett bättre sätt, exempelvis i mörker. Då ska min andra, fina kamera få jobba!
 
Men i och med detta har jag börjat studera detaljer, vyer och vinklar på ett helt nytt sätt. Ser liksom något vackert i det mesta och blir väldigt glad över att få fånga ett ögonblick på en vacker bild. Detta är ju väldigt roligt just nu då barnen är små och jag hoppas kunna fånga sånt mycket som möjligt av det på bild då tiden går så fort och snart är de här småbarnsåren ett minne blott. Men kanske då ett eller ett par minnen på vackra foton :)
 
 
 
Några blommor vid vägkanten som jag säkert inte skulle upptäkt om jag inte vart på jakt efter något vackert att vila ögonen på.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress