18 februari 2015

Planeringsdag

Vardag

Idag har tjejernas förskola varit stängd så jag har varit hemma med skruttarna hela dagen. Man tänker först att det kommer bli så skönt att ha de hemma och själv få va hemma mitt i veckan men två barn i en lägenhet en hel dag... Nä Inte svåra idé. Nu är ju mina tjejer väldigt nöjda med att pyssla, baka och fixa i deras rum men när klockan va sådär 12, då ville Belle sova och Lea ville ut och leka i någon park. Vid sådana tillfällen hade det vart så skönt att ha hus med en liten gräsmatta utanför. Då kunde Belle fått vila hemma och Lea kunnat gå ut på baksidan och grävt i snön. Börjar bli väldigt sugen på hus nu, inte bara till sommaren då huslusten alltid sätter in utan till det mesta... Men Gud va svårt det är att hitta något, ett hus man känner för i ett bra område, helst nära familj och vänner och gärna vid någon bra skola och inte att förglömma bra kommunikationer! Ja, då är vi på en gång uppe i x antal miljoner kronor.... Buhhhuuu! 
 
 
Får leta, hålla tummarna och leta lite mer för att hitta något! Jag älskar ju stan men de känns som att jag fastnat lite här. Tror att jag skulle utvecklas mer som husägare och kunna njuta mer av naturen. Vill gärna ge mina barn de även fast stan är en bra plats att växa upp i, för de tycker jag också!
 
Morfar va över en sväng på en fika till tjejernas förtjusning och nu kan jag meddela att lägenheten jag stylade, ni vet min farmors gamla, är såld! Yey! Det gick strålande och vi är så glada! Hoppas ni haft en härlig onsdag!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress